Ekipmanları tek marka dizmek mantıklı mı?

Evet işte benim sorum da bu. Hepsini farklı marka alıp 3 farklı yazılımdan kontrol etmek mi yoksa hepsini aynı marka alıp tek yazılımdan kontrol etmek mi mantıklı. Kafamda sürekli çelişkiler var o yüzden sordum.

Hiçbir faydası olmaz tek yazılımdan kontrol etmen 2 kere mouse tuşuna basıcaksın sadece diğer yazılımları açmak için.

Evet işte benim sorum da bu. Hepsini farklı marka alıp 3 farklı yazılımdan kontrol etmek mi yoksa hepsini aynı marka alıp tek yazılımdan kontrol etmek mi mantıklı. Kafamda sürekli çelişkiler var o yüzden sordum.
İnsanlar bu yazılım işini çok abartıyor bence. Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed ve Logitech G635 kullanıyorum, V2 X HyperSpeed'in yazılımını aldığımdan beri hiç açmadım sanırım. Sadece aldığım gün makro ve DPI ayarlaması yaptım o kadar, bir daha da kurcalamadım. G HUB'ı da sırf G635'e gelen firmware updateler için indirdim, yoksa onu da hiç kullanmıyorum. Yani yazılımları o kadar kullanan birisi değilsen ekosistemin hiçbir önemi yok.

Kulaklıktan memnun musunuz?

Evet memnunum oyunda düzgün ekolayzer ayarı yaparak "CS2 için konuşuyorum" duyamayacağınız ses yok bombaların pim sesi, şarjör değişimi, ayak sesi gibi sesleri çok rahat nereden geldiğini anlayabiliyorum.
Müzik performansı ise bir oyun kulaklığı için çok iyi basları çok güzel geliyor düzgün ekolayzer ile basları ve tizleri çok belirgin yapabilirsiniz.

Hocam klavyeyi yurtdışından akrabalara kitleyeceğim için biraz pahalı bir klavye kitleyeyim dedim. :D

Yine mantıksız. V4 X yerine çok daha iyi ürünler bulunabilir.

Yani sırf bir iki fare tıklamasından kurtulacağım diye daha kötü ürün almanın mantıklı yanı yok. Ekosistem yaptım diye kendinizi avutursunuz sadece.

Klavye fare kulaklık hepsi ayrı ayrı olmasındansa en azından iki tanesinin aynı marka olması bence daha verimli oluyor. Bazen programlar birbiriyle çakışabiliyor çünkü.

Yine mantıksız. V4 X yerine çok daha iyi ürünler bulunabilir.

Yani sırf bir iki fare tıklamasından kurtulacağım diye daha kötü ürün almanın mantıklı yanı yok. Ekosistem yaptım diye kendinizi avutursunuz sadece.
Red-Yellow Switch daha iyi ürün önerebilir misiniz?

Bence mantıklı değil.

O klavye yerine bunu öneririm.

TKL olsun derseniz de bunu:

Bence mantıklı değil.

O klavye yerine bunu öneririm.

TKL olsun derseniz de bunu:
2 üründen de daha iyi bir ürün, indirime girmiş. US ANSI olanını alın, kaçırmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı