Ekipmanlarınız neler?

Alınır. Bal gibi de alınır. Ben de öyle diyordum, ama artık kablolu kulaklıklar ile bile farkını anlayamıyorum.
Bal gibi de alınmaz Samotne Bey. 2 saat oynar bilmem kaç saat de şarj olmasını beklerim diyorsan bilemem tabii.
Dikey büyük olması sıkıntı. Hem 40TL'cik değil, ben Aliexpress kuponu ile 81TL'ye almıştım.
Sana göre sıkıntı. İyi fiyata almışın yalnız. 80'e aldıysan çöp kategorisinden normal kategorisine indirdim T15'i.

Lenovo Calliope Klavye -- Memnunum ama yazıları siliniyor,
Polosmart Fare PGM03 -- Daha bugün aldım hoş duruyor,
Dragon MousePad -- Fare ile birlikte gelen mousepad hoşuma gitmedi değil ,
Lenovo HE05 Bluetooth Kulaklık -- Gayet memnunum,
A4 Tech PC kamera -- 30FPS görüntü almak hariç idare eder.

mouse: Rampage Phoenix(mennunum ama önermem daha iyileri var 2 sene oldu herhalde alalı.
klavye: Gamepower Warlock memmunum ama önermem daha iyileri var(eskidi benimki artık neredeyse)
Kulaklık: Rampage bir tane kulaklık kimseye önermem(mikrofonu fena değil sanal bir 7.1 destegi var)

Bal gibi de alınmaz Samotne Bey. 2 saat oynar bilmem kaç saat de şarj olmasını beklerim diyorsan bilemem tabii.
Pili akşama kadar gidiyor oyun modu kapalıyken. 7-8 saat en az gidiyor. 0'dan 100'e de 1 buçuk saatte şarj oluyor. Mis gibi kulaklık, ekipmanlarımdan memnunum.

Mouse:
Gayet memnunum, hiçbir sorun yaşamadım. İleride Mamba Elite ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Klavye:
Tek kelimeyle berbat. 4 yıl önce ekipman hakkında bilgim olmadan aldım. İlk 2-3 ayda tuşlar basmamaya başladı. Ve numpad enter tuşunu sadece bir kere çıkarmamla kırılması bir oldu. Yakında K3 Pro ile değiştereceğim.

Kulaklık:
Bunu da ekipman hakkında pek bilgim yokken satın aldım. Aslına bakarsak, şu ana kadar ses kalitesinde sorun yaşamadım, gayet düzgün hâla. Fakat forumda önermiyorlar, sorun çıkıyor diyorlar. Bende sorun çıkmadı fakat eğer olur ki çıkarsa CH321 ile değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…