Ekipmanlarınız neler?

Oyun için kulaklığım: Steelseries Arctis 7 (F/P için çok iyi bana kalırsa, öneririm.)
Müzik için kulaklığım: Beats Solo 3 (Eğer kulaklarınız benim gibi büyükse biraz acıtabilir ama onun dışında gayet güzel, öneririm.)
Mouse: Razer DeathAdder Chroma (%100 öneririm 6 yıldır kullanıyorum.)
Mousepad: Monster Pusat Gaming Mousepad (X Large) (öneririm gayet memnunum.)
Klavye: Razer Blackwidow Chroma v2 (gayet güzel ama dikkat edin yeşil anahtar alırsanız çok fazla ses çıkarır, eğer yeşil anahtar alacaksanız O-ring takmanızı öneririm.)

Kulaklığı senin önerin sayesinde aldım zaten, memnunum şu an. Birazcık kullanayım, incelemesini yaparım sanırım.
Biraz kullandıktan sonra yapman en iyisi. Ben birkaç gün önce sol tekin mıknatısı ile sorun yaşıyordum, temizleyince düzeldi. Umarım pişman etmez, sırf ben öneriyorum diye de her ekipmana hemen atlamayın.
Benim mousepad'in de deseni farklı, aynısını bulamadığım için ekleyemedim. 20 liraya almıştım 4 yıl önce, hala taş gibi. Dikişlerde falan 1 gram eskime yok. Aynı fiyattaki çakma Razer mousepad'e bin basar.
Katılıyorum. Bir tek benim mousepad biraz yapış yapış oldu ve küçük geliyor, o kadar.
Denemek için birkaç el Osu! attım.
Sen Osu oynar mıydın ya? Oyun modunu açıp öyle dene. Damla sesi gelince açık oluyor.
Sensör adını sordum görüldü attı ama cevap vermedi sadece 200 IPS ve 8000 DPI olduğunu söyledi sensör adı hakkında bilgi vermedi.
Olayı güzel özetlemişsin. G102/203 karmaşasının ana sebebi son cümlen.
Sen ve Samotne T15 çöpünü niye aldınız? T19 gibi bir üstad-ı-azam varken? 😡
Fiyat farkı var. Ek olarak T19'un sürücü kısmı çok büyük.

Oyun için kulaklığım: Steelseries Arctis 7 (F/P için çok iyi bana kalırsa, öneririm.)
Müzik için kulaklığım: Beats Solo 3 (Eğer kulaklarınız benim gibi büyükse biraz acıtabilir ama onun dışında gayet güzel, öneririm.)
Mouse: Razer DeathAdder Chroma (%100 öneririm 6 yıldır kullanıyorum.)
Mousepad: Monster Pusat Gaming Mousepad (X Large) (öneririm gayet memnunum.)
Klavye: Razer Blackwidow Chroma v2 (gayet güzel ama dikkat edin yeşil anahtar alırsanız çok fazla ses çıkarır, eğer yeşil anahtar alacaksanız O-ring takmanızı öneririm.)
Aynen yellow veya purple alın.

Logitech G102 LS-memnun sayılırım fakat uzun kullanımda biraz el ağrıtıyor.

Rampage SN R11 Clash- Beleş olduğu için memnunum para ile alsaydım memnun olmazdım herhalde.
9818116718642.jpg

Everest Game Mouse Mat-Bundan pek memnun değilim, değiştireceğim. Çabuk kirleniyor ve Mouse tam anlamı ile kaymıyor. Sıradan bir Mouse Pad fakat hiç olmamasından iyidir.

images.jpg

a4 tech basic keyboard km-720-Sıradan bir klavye işimi görüyor memnunum diyebilirim, ucuz ama sağlam bir klavye.
a4-tech-km-720-q-usb-kablolu-z.jpg

Çakma PS3 Gamepad- Bundan da memnunum zira analog hassasiyeti ve tuşlar kötü değil. Malzeme kalitesi meh işte fakat işini düzgün bir şekilde yerine getirdiği ve ucuz olduğu için gayet iyi.

Dosya Ekleri

• images.jpg
    images.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 25
Hepsinden çok memnunum.

Kulaklık: Corsiar Void Pro RGB (7.1 açınca sesi bulanık veriyor onun dışında güzel)
Klavye: ASUS TUF K3 (uygulaması bazen bozuluyor cihaz bulunamadı diyor ama klavyeden memnunum)
Mouse: Corsair Ironclaw Wireless (memnunum.)
Gamepad: Logitech F710 (artık eskidi sanırım biraz takılmalar başladı ya 2015'te ya da 2016 da almıştım)

Sen ve Samotne T15 çöpünü niye aldınız? T19 gibi bir üstad-ı-azam varken? 😡
T19 biraz büyük gözüküyordu, T15 de Amazon kuponuyla 120 liraya gelince direk almak istedim.
Biraz kullandıktan sonra yapman en iyisi. Ben birkaç gün önce sol tekin mıknatısı ile sorun yaşıyordum, temizleyince düzeldi. Umarım pişman etmez, sırf ben öneriyorum diye de her ekipmana hemen atlamayın.
Şuan bir sorun yaşamadım, dışarıda vs kulağıma çok rahat oturdu. Şarj kutusu da minnacık bir şey, çantamda duruyor sürekli.
Katılıyorum. Bir tek benim mousepad biraz yapış yapış oldu ve küçük geliyor, o kadar.
2-3 ayda bir yıkıyorum ben, hiç yapıştığını görmedim. Evet, boyut konusunda birazcık küçük. Yine de aynı fiyattaki "tam boy" mousepad'lere göre baya kaliteli, bu da boyutunu göz ardı etmek için gayet yeterli bir sebep.
Sen Osu oynar mıydın ya? Oyun modunu açıp öyle dene. Damla sesi gelince açık oluyor.
Oynayamıyorum, eğitimi geçmekte bile baya zorlandım. Oyun modu konusunda bir sıkıntı yaşamadım, gecikmesiz geliyor gibiydi. Diğer kulaklığa geçince arada küçük bir fark hissediliyor ama o kadar da fazla değil, oynayışa etki etmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00