Mause: Logitech G300S - Memnunum, satış temsilcisi artık eski ve kullanılmayan bir mause daha iyisini alabilirsin demiş olsa da. Ama ben bir kaç yıldır kullanıyorum ve isteklerimi çok rahat yerine getiriyor.
Kulaklık ( çok kalitesiz bir kulaklık 300, 400 TL alınabilecek en kötü kulaklık. Sağ taraftan ses gelmemeye başladı. Garantisi iyi diye duydum. Eğer garanti kabul edilmezse Tronsmart Sono veya CH321 alacağım):Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Fare: Logitech G102 Lightsnyc. Çok memnunum herkese öneririm.
Klavye: Logitech G213. Çok kötü eleştiren insanlar da olsa ben memnunum bi hatasını görmedim. Bu fiyat bandında dandik bir mekanik klavye almaktan iyidir.
Kulaklık: Daha almasam da inşallah Logitech G332 olacak. Önceki nesillerde kullananlar memnum benim de memnun kalacağımı düşünüyorum.
Sennheiser Türkiye resmi mağazası üzerinden 2 yıl garantili ve kolay iade imkanlarıyla Sennheiser kulak üstü kulaklıkları satın almak için şimdi tıklayın!
Piranha Gaming Mouse Kablolu en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Mouse & Mousepad ürünü A101'de!
www.a101.com.tr
Burada en memnun olduğum ekipmanlar kulaklık ve mouse.
Klavye eh işte 2 yıl önce aldım, hiç kullanmadım daha yeni çıkardım ama memnun değilim.
Yani daha iyi bir şey bekliyordum.
Mouse harika özellikleri var fiyatına göre.
Kulaklık anlatılmaz yaşanır, Sennheiser kalitesi işte.