Ekipmanlarınız neler?

Mause: Logitech G300S - Memnunum, satış temsilcisi artık eski ve kullanılmayan bir mause daha iyisini alabilirsin demiş olsa da. Ama ben bir kaç yıldır kullanıyorum ve isteklerimi çok rahat yerine getiriyor.

Mause Pad: Memnunum ara sıra yıkayıp kullanmaya devam ediyorum.

Bunun dışında başka bir ekipmanım yok zaten laptop kullanıcısıyım ses kasma işlerini 2+1 Ses sistemine bırakıyorum 😆
 
Fare: Logitech G102 Lightsnyc. Çok memnunum herkese öneririm.
Klavye: Logitech G213. Çok kötü eleştiren insanlar da olsa ben memnunum bi hatasını görmedim. Bu fiyat bandında dandik bir mekanik klavye almaktan iyidir.
Kulaklık: Daha almasam da inşallah Logitech G332 olacak. Önceki nesillerde kullananlar memnum benim de memnun kalacağımı düşünüyorum.
 
Burada en memnun olduğum ekipmanlar kulaklık ve mouse.
Klavye eh işte 2 yıl önce aldım, hiç kullanmadım daha yeni çıkardım ama memnun değilim.
Yani daha iyi bir şey bekliyordum.
Mouse harika özellikleri var fiyatına göre.
Kulaklık anlatılmaz yaşanır, Sennheiser kalitesi işte.
 
https://www.hepsiburada.com/everest-sgm-x7-kablolu-oyuncu-mouse-mouse-pad-pm-bd802157 memnunum yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı vs. yaşatmadı.
Turbox TR-K5 Işıklı Metal Kasa Usb Kablolu Mekanik Hisli Gaming Klavye : Atom Bilişim eh işte bir hata yaptım ama güzel bir klavye
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,107235935.html BİM'den 100TL'ye almıştım 250ye satan yerler olmuş memnun değilim tavisye etmem mikrofonu berbat ki aldıktan 2 ay sonra mikrofonu tamamen bozuldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı