Ekipmanlarınız neler?

Mouse nin linkini yok mouse + mouse pad şeklinde almıştım. Markası preo ama şuan biraz zor basıyor sol tık. O yüzden değiştirmeyi planlıyorum.
Klavyem Rampage km-R77 arada bazen tuşlar takılıyor ama çok nadir olduğu için takmıyorum ve memnunum:https://www.hepsiburada.com/rampage...ledli-oyuncu-klavye-mouse-set-pm-HB00000463EY
Kulaklığım Rampage RM-K8 ve memnunum arada bir sadece 1 2 oyunda onlarda da sorunlar var o oyunlarda cızırtı yapıyor onun dışında full ses müzik açsam bile bir sıkıntı çıkarmıyor ses de kasabiliyorum memnunum:RAMPAGE RM-K8 ATTACK KAMUFLAJ RENKLİ USB 7.1 VERS.RAİNBOW GAMİNG OYUNCU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ne yapim bozulmadı 2007-2008 arası aldım OEM sistem, fare ve klavye hala ilk günkü gibiler 13 senedir benimle, hardcore bir oyuncu da değilim ihtiyaç duymadım vallahi yeni fare ve klavye.

Bozmaya çalışırdım artık, 13 sene nedir?
Ben maksimum 5 sene falan dayanırım herhalde.

Ben önermem İtopya'dan alışveriş yapmanı. @TÇB Sono'su gelmiş sana yardımcı olur.

Bence E900 Pro al. Benim imkanım olsaydı yurtdışından alırdım fakat acil lazımdı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…