Ekipmanlarınız neler?

images - 2021-03-20T225706.048.jpeg

images - 2021-03-20T225829.849.jpeg

Gayet memnunum. 😅

Mouse nin linkini yok mouse + mouse pad şeklinde almıştım. Markası preo ama şuan biraz zor basıyor sol tık. O yüzden değiştirmeyi planlıyorum.
Klavyem Rampage km-R77 arada bazen tuşlar takılıyor ama çok nadir olduğu için takmıyorum ve memnunum:https://www.hepsiburada.com/rampage...ledli-oyuncu-klavye-mouse-set-pm-HB00000463EY
Kulaklığım Rampage RM-K8 ve memnunum arada bir sadece 1 2 oyunda onlarda da sorunlar var o oyunlarda cızırtı yapıyor onun dışında full ses müzik açsam bile bir sıkıntı çıkarmıyor ses de kasabiliyorum memnunum:RAMPAGE RM-K8 ATTACK KAMUFLAJ RENKLİ USB 7.1 VERS.RAİNBOW GAMİNG OYUNCU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

@Recx and Flex kulaklığın sıkma veya acıtma haricinde bir sorunu var mı?
Bana da rahat olmazsa iade zor oluyor İtopya'nın Ben de hiç uğraşmayıp sono mu alsam acaba. E900 Pro mu yoksa çok kararsız kaldım. Sence ne yapayım?

Ben önermem İtopya'dan alışveriş yapmanı. @TÇB Sono'su gelmiş sana yardımcı olur.

Bence E900 Pro al. Benim imkanım olsaydı yurtdışından alırdım fakat acil lazımdı bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı