Az önce fırından aldığım 2ekmeğe 6TL uzatırken 8 TL dediğinde yaşadığım şok. Sizce seneye kaç olur? Eski konulara bakarken 2 TL olmuş yazısını görünce duygulandım.
Hocam bakkalda ben 1.75TL'ye hala alıyorum siz nerede yaşıyorsunuz?Az önce fırından aldığım 2ekmeğe 6TL uzatırken 8 TL dediğinde yaşadığım şok. Sizce seneye kaç olur? Eski konulara bakarken 2 TL olmuş yazısını görünce duygulandım.
Az önce fırından aldığım 2ekmeğe 6TL uzatırken 8 TL dediğinde yaşadığım şok. Sizce seneye kaç olur? Eski konulara bakarken 2 TL olmuş yazısını görünce duygulandım.
1.5 a falan alabiliyorum ben büyük marketlerden.Az önce fırından aldığım 2ekmeğe 6TL uzatırken 8 TL dediğinde yaşadığım şok. Sizce seneye kaç olur? Eski konulara bakarken 2 TL olmuş yazısını görünce duygulandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.