EKOL Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

AhmetKnKc

Megapat
Merhaba,
Amazon üzerinden satın aldığım üründe kargo firması EKOL. Fakat bu kargo firmasını hiç duymadım ve bana verilen takip kodunu kullanabileceğim bir site yok.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Not: Takip kimliğini sansürledim.
Screenshot_2.png

Büyük ihtimal kolay gelsin. Sitesinden kontrol eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Amazon üzerinden satın aldığım üründe kargo firması ekol. Fakat bu kargo firmasını hiç duymadım ve bana verilen takip kodunu kullanabileceğim bir site yok.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Not: Takip kimliğini sansürledim.
Eki Görüntüle 1628356

Buradana aratmayı dener misin?

Buradana aratmayı dener misin?

O ve bir kaç siteyi denemiştim sonuç almadım.

O sitede de aşağıdaki gibi oluyor;

Screenshot_1.png

"Burayı Tıklayın" yazan yere bastığımda Ülkeler - Ekol Lojistik linkine atıyor.

Bu hatayı kargon senin şehrine girene kadar alıyorsun kaç defa bana da olmuştu kargo şehrimdeki kolay gelsin şubesine geldiğinde girebilmiştim her seferinde.

Teslim süresi olarak 10-11 ocak gösteriyor, yani bugün veya yarın. Sipariş verdiğim ürün de öyle çok zor bulunacak bir şey değil Xiaomi TV Stick satın almıştım.
EKOL firmasını ilk defa duyunca ve takip kodunu kullanamayınca merak ettim. Amazon canlı desteğe sorduğumda da bana satıcıya sormamı istemişlerdi yazdım şimdi haber bekliyorum.

Teslim süresi olarak 10-11 Ocak gösteriyor, yani bugün veya yarın. Sipariş verdiğim ürün de öyle çok zor bulunacak bir şey değil Xiaomi TV stick satın almıştım.
Ekol firmasını ilk defa duyunca ve takip kodunu kullanamayınca merak ettim. Amazon canlı desteğe sorduğumda da bana satıcıya sormamı istemişlerdi yazdım şimdi haber bekliyorum.

Ekol firması özünde uluslar arası ihracat-ithalat yapan aracı bir şirket. Yani nam-ı diğer forwarder. Forwarder olarak büyük bir firma ancak sanmıyorum ki küçük kargo taşımalarında diğer bilindik firmalar gibi olacağını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı