Her araba %100 milli ve yerli değildir. Yarısından az parça dışarıdan alınır. TOGG'unda elektrikli olması büyük avantaj. İleride benzinli araç kalmayacak.
AKP'li değilim ama yerli üretim yaptığı zaman tabii ki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik edeceğiz. Sizler iyi bir şey yapsa bile nefret kusuyorsunuz.
Tamam. Üretim isteyin üretim olunca da dalga geçin.
Her araba %100 milli ve yerli değildir. Yarısından az parça dışarıdan alınır. TOGG'unda elektrikli olması büyük avantaj. İleride benzinli araç kalmayacak.
Valla bu arabaların piyasaya düzgün bir şekilde sürülebileceğini sanmıyorum. Ayrıca fiyatları da fahiş, satış da yapamayacak. Güya petrol de bulmuştuk hani nerede?
Valla bu arabaların piyasaya düzgün bir şekilde sürülebileceğini sanmıyorum. Ayrıca fiyatları da fahiş, satış da yapamayacak. Güya petrol de bulmuştuk hani nerede?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’de 135 milyar metreküplük yeni bir doğal gaz rezervi keşfettiğini duyurdu. Erdoğan, "Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu 3 yeni kuyudaki petrol keşfi ile ilgili detayları paylaştı.
www.trthaber.com
Daha bir sürü var. Doğal gaz bulduk zam geldi, petrol bulduk yine zam geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’de 135 milyar metreküplük yeni bir doğal gaz rezervi keşfettiğini duyurdu. Erdoğan, "Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu 3 yeni kuyudaki petrol keşfi ile ilgili detayları paylaştı.
www.trthaber.com
www.trthaber.com
Doğal gaz bulunduğunda hemen mi indirim gelecek? Onun çıkartması kaç günleri alıyor biliyor musunuz? O zamlarda keyiften gelmiyor. AKP'liymişim gibi sanki zamları savunuyormuşum gibi lafınızı çarpıtıyorsunuz. Her sözümün altına illa AKP'li değilim mi yazayım. Kim zamları savunur? Doğal gaz ve petrol bulunduğunda direkt indirim olmaz onun daha çıkarması var.