Hocam tam şeriat destekleyen bir arkadaşım var her gün tartışıyorum fikirler uyuşmasada kendi fikirlerimi zenginleştirmek için, her gün 1 posta Atatürk'ün cehennemde yanması için dua+kadir Mısıroğlu nasihatları dinleyip tabii deyip çıkıyorum bu arada arkadaş zeki bir arkadaş o yüzden dinliyorum ayrıca oda AKP desteklemiyor.
Hocam tam şeriat destekleyen bir arkadaşım var her gün tartışıyorum fikirler uyuşmasada kendi fikirlerimi zenginleştirmek için, her gün 1 posta Atatürk'ün cehennemde yanması için dua+kadir Mısıroğlu nasihatları dinleyip tabii deyip çıkıyorum bu arada arkadaş zeki bir arkadaş o yüzden dinliyorum ayrıca oda AKP desteklemiyor.
Ailesiyle alakalı diye biliyorum fakat emin değilim. Hocam peki cem uzan ile özdağın bir birleşme (ittifak tarzi) mümkün mü? Cem uzanda bizi Avrupa'ya kukla yapmaz inşallah.
Aslında cem uzan, özdağ, muharrem ince birleşecek mi falan diye fazlasıyla popüler olmuştu bir ara. Ancak hiçbiri bu konu hakkında bir şey söylemedi. Üçü de fena değil ama umarım olur bu ittifak. Cem Uzan kendini bitirecek gibi de hayırlısı.