Ekonomi ne zaman düzelir?

Bu mesajımda da belirttiğim gibi ben AKP'yi desteklemiyorum sadece şu anki duruma göre halkın gözünden AKP CHP'den daha cazip gözüküyor.

O senin bahsettiğin olay yüzde 30 için geçerli. Bu kitle CHP ülkeyi şaha kaldırsa onlar yine AKP'ye verir. Bu kadar kendilerini şartlandırmış önündeki tabloyu göremeyen ya da görmek istemiyen kitle.

Halk da o kadar cahil ve aptal demek ki. Önünde olan şeyleri görmüyorlar.

Hocam körü körüne inanan bir halkı manipüle etmek ne kadar zor olabilir ki? İnsanların gözü yok sadece kulağı var duydukları her şeye inanıyorlar.

Tekrardan söylüyorum bu mesajda sanki ben AKP'yi savunuyor muşum gibi göstermişsiniz fakat emin olun ben bırak oyu günahımı bile vermem. Sanki ben tüm suç CHP'de bütün terörist eylemlerini sonucu onlar demişim gibi yazmışsınız ama demedim. Bende farkındayım AKP'nin bu ülkeye ne zararlar verdiğini sadece demek istediğim. "şu an CHP kürdistanı destekler nitelikteki konuşmaları yüzünden halk gene AKP'ye oy verecek". Bu kadar gözünüzü seveyim beni AKP destekçisi gibi göstermeyin.

Yazmayacağım dedim ama ciddi ciddi son mesajımı atıyorum bu konuda ki.

Şuan ki halk ne diyor yol yaptı hastane yaptı. O yapılan yoldan geçecek araban yok. Senin vergilerin ile köprü yapılıyor üstüne senden fahiş fiyatta para alınıyor.

Hastane yaptı evet ) Hastane yaptı da ne oldu randevu alamıyoruz? İzmir'de yaşıyorum ve internetten randevu almak diye bir şey yok. Öğrendim ki hastane içerisinde randevu odası varmış orada yetkililer randevu alabiliyorlar. Bizden farklı bir yere mi girip alıyorlar? Her neyse. Orada ise sistem şu şekil. Kağıt var ismini yazıyorsun ve sırayla içeri alıyorlar. O kadar aptal insan var ki hala kapının ağzına bekliyor. Her gitmem de kağıttan isimleri tek tek ben okuyorum ve ben insanları hizaya sokuyorum. Orada binbir türlü insanla karşılaşıyorum. Geçen gün arkamda teyze ve amca vardı ben sinirliyim sıra yüzünden aptal gibiler çünkü. Onlara karşı bende güldüm ve dediklerim aynen şu şekilde (bağırarak). "Amca, Teyze görüyor musunuz? Şu arkamızda ki insanların hepsi aptal. Çünkü 1 tanesi bile adam akıllı sıraya girmeyi bile beceremiyor biz de mal gibi sıra bekliyoruz".

Tam tersi AKP'nin yediği haltları görmezden gelip, bahsettiğim konuları CHP yapmış gibi düşünmemek lazım. AKP'nin teröristlerle yaptığı ortaklığın yanına CHP yaklaşamaz bile. Yanlış algı oluşturulmasın boşu boşuna. CHP'ye bu konu üzerinden yüklenerek kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Ama komik ve rezil bir duruma düşüyorlar. Bak gözler önüne 1 dakikada serdim geçmişte neler olduğunun bazı kesitlerini. Bunların olmamış gibi davranılması komik. CHP'ye yüklenilmesi için önce kendilerine bir bakacaklar. Sonra ben de hak veririm söylediklerine.

FETO'yla ters düşüyorlar, kandırıldık oluyor. Teröristlerle işleri yolunda gitmiyor kandırıldık oluyor. CHP kendi çapında yanlış veya doğru işlere giriyor, vatan hainliği oluyor. Yok öyle yağma! Geçecekler o işi. Hükümet dediğin kandırılmaz. Bir değil, iki değil, üç değil. Daha ne kadar kandırılacaklar ve mağdur rolü kesecekler? Kendileri bu gözle bakacak olursak en büyük vatan haini. Ben buna kızıyorum.

Hocam zaten aynı şeyi konuşuyoruz Türkiye sınırları içerisinde yaşayıp AKP'den zarar görmeyen bir tane Türk genci yoktur. Bende çok zarar gördüm ve dediğim gibi desteklemiyorum sadece halkın gözünde CHP'nin bu tutumu yüzünden AKP'nin kazanacağını söylüyorum.

Tek Bu da değil. KPSS de torpil rezaleti, İstanbul sözleşmesinin yok sayılması, maden ocaklarında önlem alınmadığı için yaşanan ölümler gibi ciddi rezaletler varken hala utanmadan sıkılmadan savunan bir kitle var ki o kitleye yazıklar olsun diyorum.

Hocam bu dediklerinize emin oldun bütün içtenliğim ile katılıyorum bu ülkeye, bu gençliğe AKP'den daha fazla hiç kimse zarar vermedi ve yüksek ihtimal de veremeyecek. Sadece demeye çalıştığım halkın kolayca manipüle edilip CHP'nin bu tutumundan dolayı gene kazanacağıydı siz beni çok ama çok yanlış anladınız.

O kitleden ve bu kürdistan konusunda hassas olan kesimden bahsediyorum zaten bende.

İfadeler: WTC
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…