Halk da o kadar cahil ve aptal demek ki. Önünde olan şeyleri görmüyorlar.Bu mesajımda da belirttiğim gibi ben AKP'yi desteklemiyorum sadece şu anki duruma göre halkın gözünden AKP CHP'den daha cazip gözüküyor.
Halk da o kadar cahil ve aptal demek ki. Önünde olan şeyleri görmüyorlar.Bu mesajımda da belirttiğim gibi ben AKP'yi desteklemiyorum sadece şu anki duruma göre halkın gözünden AKP CHP'den daha cazip gözüküyor.
Bu mesajımda da belirttiğim gibi ben AKP'yi desteklemiyorum sadece şu anki duruma göre halkın gözünden AKP CHP'den daha cazip gözüküyor.
Halk da o kadar cahil ve aptal demek ki. Önünde olan şeyleri görmüyorlar.
Halk da o kadar cahil ve aptal demek ki. Önünde olan şeyleri görmüyorlar.
Burda 3 TL :dNerede 4 TL? Bizim burada 5
Kardeşim sen Türkiye'de yaşadığından emin misin? Yazmayım dedim ama teröristlerin önünü kürt açılımı yaparak açan AKP'nin ta kendisiydi. Üstelik kürt sorunu falan yoktu ortada. Apo sloganlarıyla halay, zurnalarla ülkeye giren teröristlere izin veren de AKP'nin ta kendisiydi. Teröristlerle mitinglerde halay çekenler ve onlar için ağlayanlar da AKP'nin ta kendisiydi. Okullardan andımızı kaldıranlar da AKP'nin ta kendisiydi. Apo'nun kardeşine TRT'de röportaj verdirilmesine izin veren de AKP'nin ta kendisiydi. Şehitlerimize kelle, terörist cesetlerine şehit diyen de AKP'nin ta kendisiydi. Hangi kafaları yaşıyorsunuz siz? Bence artık fazla konuşma bu konuda. Git biraz araştır geldikleri günden bu yana nasıl teröristlere taviz verdiklerini. Boş yapıyorsun. İşler iyi gitmeyince de birden terörist karşıtı oldular. Saymakla bitmez anlattıklarım. Sadece araştır. Al buyur. Aşağıdaki videoda seni biraz aydınlatsın.
Yazmayacağım dedim ama ciddi ciddi son mesajımı atıyorum bu konuda ki.Halk da o kadar cahil ve aptal demek ki. Önünde olan şeyleri görmüyorlar.
Tam tersi AKP'nin yediği haltları görmezden gelip, bahsettiğim konuları CHP yapmış gibi düşünmemek lazım. AKP'nin teröristlerle yaptığı ortaklığın yanına CHP yaklaşamaz bile. Yanlış algı oluşturulmasın boşu boşuna. CHP'ye bu konu üzerinden yüklenerek kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Ama komik ve rezil bir duruma düşüyorlar. Bak gözler önüne 1 dakikada serdim geçmişte neler olduğunun bazı kesitlerini. Bunların olmamış gibi davranılması komik. CHP'ye yüklenilmesi için önce kendilerine bir bakacaklar. Sonra ben de hak veririm söylediklerine.Hocam karıştırdığınız bir şey var ben AKP'ye daha önce oy vermedim daha sonra da oy vermeyeceğim bura da bahsettiğim olay şu anki halkın yapısıdır. Halk şu an bu kürdistan meselelerine karşı dolu ve bunu bile bile CHP hala kürdistanı destekler biçimde konuşmalar yapıyor. Şöyle bir durumda var ki AKP yaptı o zaman CHP'de yapsın sorun olmaz diye mi düşünmemiz lazım?
Yazmayacağım dedim ama ciddi ciddi son mesajımı atıyorum bu konuda ki.
Şu anki halk ne diyor yol yaptı hastane yaptı. O yapılan yoldan geçecek araban yok. Senin vergilerin ile köprü yapılıyor üstüne senden fahiş fiyatta para alınıyor.
Hastane yaptı evet) hastane yaptı da ne oldu randevu alamıyoruz? İzmir'de yaşıyorum ve internetten randevu almak diye bir şey yok. Öğrendim ki hastane içerisinde randevu odası varmış orada yetkililer randevu alabiliyorlar. Bizden farklı bir yere mi girip alıyorlar? Her neyse. Orada ise sistem şu şekil. Kağıt var ismini yazıyorsun ve sırayla içeri alıyorlar. O kadar aptal insan var ki hala kapının ağzına bekliyor. Her gitmem de kağıttan isimleri tek tek ben okuyorum ve ben insanları hizaya sokuyorum. Orada binbir türlü insanla karşılaşıyorum. Geçen gün arkamda teyze ve amca vardı ben sinirliyim sıra yüzünden aptal gibiler çünkü. Onlara karşı bende güldüm ve dediklerim aynen şu şekilde (bağırarak). "amca, teyze görüyor musunuz? Şu arkamızda ki insanların hepsi aptal. Çünkü 1 tanesi bile adamakıllı sıraya girmeyi bile beceremiyor biz de mal gibi sıra bekliyoruz".
Yazmayacağım dedim ama ciddi ciddi son mesajımı atıyorum bu konuda ki.
Şu anki halk ne diyor yol yaptı hastane yaptı. O yapılan yoldan geçecek araban yok. Senin vergilerin ile köprü yapılıyor üstüne senden fahiş fiyatta para alınıyor.
Hastane yaptı evet) hastane yaptı da ne oldu randevu alamıyoruz? İzmir'de yaşıyorum ve internetten randevu almak diye bir şey yok. Öğrendim ki hastane içerisinde randevu odası varmış orada yetkililer randevu alabiliyorlar. Bizden farklı bir yere mi girip alıyorlar? Her neyse. Orada ise sistem şu şekil. Kağıt var ismini yazıyorsun ve sırayla içeri alıyorlar. O kadar aptal insan var ki hala kapının ağzına bekliyor. Her gitmem de kağıttan isimleri tek tek ben okuyorum ve ben insanları hizaya sokuyorum. Orada binbir türlü insanla karşılaşıyorum. Geçen gün arkamda teyze ve amca vardı ben sinirliyim sıra yüzünden aptal gibiler çünkü. Onlara karşı bende güldüm ve dediklerim aynen şu şekilde (bağırarak). "amca, teyze görüyor musunuz? Şu arkamızda ki insanların hepsi aptal. Çünkü 1 tanesi bile adamakıllı sıraya girmeyi bile beceremiyor biz de mal gibi sıra bekliyoruz".
Tam tersi AKP'nin yediği haltları görmezden gelip, bahsettiğim konuları CHP yapmış gibi düşünmemek lazım. AKP'nin teröristlerle yaptığı ortaklığın yanına CHP yaklaşamaz bile. Yanlış algı oluşturulmasın boşu boşuna. CHP'ye bu konu üzerinden yüklenerek kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Ama komik ve rezil bir duruma düşüyorlar. Bak gözler önüne 1 dakikada serdim geçmişte neler olduğunun bazı kesitlerini. Bunların olmamış gibi davranılması komik. CHP'ye yüklenilmesi için önce kendilerine bir bakacaklar. Sonra ben de hak veririm söylediklerine.
Feto'yla ters düşüyorlar, kandırıldık oluyor. Teröristlerle işleri yolunda gitmiyor kandırıldık oluyor. CHP kendi çapında yanlış veya doğru işlere giriyor, vatan hainliği oluyor. Yok öyle yağma! Geçecekler o işi. Hükümet dediğin kandırılmaz. Bir değil, iki değil, üç değil. Daha ne kadar kandırılacaklar ve mağdur rolü kesecekler? Ben buna kızıyorum.
Tek bu da değil. KPSS de torpil rezaleti, İstanbul sözleşmesinin yok sayılması, maden ocaklarında önlem alınmadığı için yaşanan ölümler gibi ciddi rezaletler varken hala utanmadan sıkılmadan savunan bir kitle var ki o kitleye yazıklar olsun diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.