Ekonomi neden düzelmiyor?

Paranın değeri olmayan neden değerlendirelim ki? Dediğiniz iş herkes kolay yapamaz.

Kuru önemsemiyen bir bakanımız ve dışa bağımlı bir ekonomimiz var yerli üretim teşvik edilmedikçe daha dolara euroyla çok oynarlar

Paranın değeri olmayan neden değerlendirelim ki? Dediğiniz iş herkes kolay yapamaz.

Size bir kutu versem bu kutu değerli midir.
Cevap hayır.
Peki bu kutunun içinde size RTX 2080 versem deyerli midir.
Cevap evet.
Benim dediğim tam anlamıyla bu siz kutuya değer vermeyebilirsiniz ama kutunun içindekine değer vermeden geçebilir misiniz?

İşe yaramdıkça fazla değer olmaz o kutuda veya içindeki.

Bir devletin iyi yönetilebilmesi için o devlete liyakat sahibi, bilgili, alanında uzman kişilerin alınması lazım. Adam kayırmacılıkla, liyakatsizlikle ve torpille yönetmeye kalkarsanız bu iş eninde sonunda patlar kaçarı yoktur. Ekonomi bakanı mesela dolarla ilgilenmiyorum diyemez. Kısacası, işi ehline vereceksin, siyasi görüşüne, inancına, giyim kuşamına bakmayacaksın.

Çok haklısın, katılıyorum.

Dolar arttıkça sevinen bir kitle var. Dolar artınca hükümetin düşeceğini zannediyor zavallılar. Soruna gelirsek; düzelmez kardeşim. Kendi Vatan'ını Avrupa'ya, Amerika'ya şikayet eden zavallılar oldukça hiçbir şey düzelmez. Kendi ülkelerinde olunca "tetörle mücadele", bize gelince "demokrasi, insan hakları" dersi vermeye kalkan iki yüzlü bir anlayışla karşı karşıyayız maalesef...

Adalet ve liyakat yok halk eğitimsiz ve ortacağ kafası ile oy veriyor bu kadar basit. Yani hakettigimizi yaşıyoruz dolar da 10'u geçer. Tek tesellim sizsiniz gençler, bir şeylerin farkındasınız, lütfen oy verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…