Ekonomik iPhone modeli beklenmeli midir?

Forumdaş

Centipat
Apple Türkiye gibi satışı az yapılan ülkelere ucuz iPhone çıkaracakmış. Fiyatı 4 bin TL diyorlar. Sizce ne zaman çıkar?
Babam için telefon almayı düşünüyoruz.
Beklenmeli mi, yoksa Samsung Galaxy A52 modelini almayı düşünüyor. O mu alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az daha paraya kıyıp S20 FE Snapdragon işlemcili olan alınmalı bence.

Babasına alacakmış herhalde oyun oynamak için almayacak S20 FE nedir? Eğer şarj önemli ise POCO M3 Pro X3 NFC alsın gayet de güzel idare ettirir. Hem sizin bütçeden biraz daha düşük hem de gayet de iş görür telefonlardır.

O tür ülkeler için SE (2020) modeli var zaten, daha ucuzunu çıkaracaklarını sanmıyorum. “Beklenir mi?” sorusunu artık sormamanız gerektiğini bu ülkede yaşıyorsanız anlamış olmalısınız. O bütçede A52 gibi iyi Android telefonlar bulunuyor, ben olsam henüz zam yememişken alır geçerdim.

Apple Türkiye gibi satışı az yapılan ülkelere ucuz iPhone çıkaracakmış. Fiyatı 4 bin TL diyorlar. Sizce ne zaman çıkar?
Babam için telefon almayı düşünüyoruz.
Beklenmeli mi, yoksa Samsung Galaxy A52 modelini almayı düşünüyor. O mu alınmalı?

Hiçbir yerde böyle bir haber görmedim.
Link atabilir misiniz?
Genelde söyletiden ibaret oluyorlar çünkü, ayrıca dolar 12,80 TL iken yeni çıkan bir modelin 4000 TL olması çok çok zor.
Giriş segment bile 3000TL civarı olacak muhtemelen.

Hiçbir yerde böyle bir haber görmedim.
Link atabilir misiniz?
Genelde söyletiden ibaret oluyorlar çünkü, ayrıca dolar 12,80 TL iken yeni çıkan bir modelin 4000 TL olması çok çok zor.
Giriş segment bile 3000TL civarı olacak muhtemelen.
Az daha paraya kıyıp S20 FE Snapdragon işlemcili olan alınmalı bence.

Bunu bende söyledim o kadar parayı bir telefona veremem dedi. Arada 1600 TL fark var. Tekrar düşündüğümde babamın böyle bir telefona ihtiyacı olmadığı kanısına vardım. Babam günlük kullanıcı WhatsApp Telegram arama vs. Eski telefonu A3 2016 artık kasmaya başladı ve yavaşladı.

Hocam açıkçası gerçek veya güvenilir bir yerden gelen bir sızıntı olsaydı Log, GSM gibi siteler bunun haberini yapardı diye düşünüyorum...
Hayır yani sızıntı falan demişler ama sızıntı için bile anormal seviyede az bilgi var, 10 cümleden 9'u tahmin o haberdeki.

Bana gerçek gelmedi açıkçası ama bekleyip görelim.

(Telefon 250 dolardan çıksa şu an ~3250 TL ediyor, vergiler eklenince ~5500 TL ediyor. Buna mağaza payı, distribütör ücreti falan eklenince 6000-6200 TL olur fiyat. Telefonu Türkiye'de 150 dolar civarında satmaları gerekir 4000 TL'den satabilmeleri için.)

Haberi tekrar okuyunca farkettim, sızıntı bile değil! Sadece söylenti olduğunu demişler zaten haber içeriğinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı