Ekonomik Router Önerileri

darious06

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Benim aradığım router kablosuz olan internet i kablosuz olarak alacak ve hem kablolu hemde kablosuz olarak genişletecek. Bir nevi kablosuz ağ genişletici arıyorum. Ama buna ilaveten kabloluya da izin versin istiyorum. İnternetde araştırdığım kadarıyla airties 4310-4340 filan var. Ama bunlar internet i yavaşlatıyormuş diye duydum. Sizce doğru mu? Ve en iyi ve en ekonomik router önerileriniz var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünü biliyorum sadece emin olamadığım şey bu ürün modemden çıkan İnternet i kablolu olarak mı alıp dağıtıyor yoksa kablosuz olarak mı alıp dağıtıyor, yani evin bir tarafında kablosuz olan İnternet i mi diğer tarafında çekmezken uygun bir yere koysam hiç kabloya gerek duymadan kablosuz alanımı genişletebilir mi ?

Gördüğünüz gibi modemin üzerinde 2 adet Anten bulunuyor. Hemde bir Router'in kablosuz dağıtım yapmaması saçma olurdu. Rahat Rahat alabilirsiniz :D

Tabi doğru diyorsunuz ama benim aradığım özellik Routerların İnternet i dağıtması Wan girişine modemden çıkan İnternet kablosunu bağlamamız gerekiyor, ha işte benim istemediğim şey bu ben şunu istiyorum modem in Wps tuşuna basıp modem ile Router'ı Senkronize edip kabloya gerek duymadan çalıştırmak.

Teşekkür ederim ve bir şey daha sormak istiyorum böyle cihazlarda modemin wps tuşu yoksa nasıl modem ile router ı kablosuz eşleştirebiliriz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı