fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 17 Mayıs 2021 #241 Davut SilerHan dedi: Hocam sizin yaşınızdakilere zor rastlıyoruz internette. Genişletmek için tıkla... Bu konuda haklısınız ama ilgiye alakalı biraz. Yıllarca XDA üzerindeydim ama şimdi TR forumlarına bakınca burayı buldum. Aslında potansiyelli ama çok fazla iyileştirme lazım foruma.
Davut SilerHan dedi: Hocam sizin yaşınızdakilere zor rastlıyoruz internette. Genişletmek için tıkla... Bu konuda haklısınız ama ilgiye alakalı biraz. Yıllarca XDA üzerindeydim ama şimdi TR forumlarına bakınca burayı buldum. Aslında potansiyelli ama çok fazla iyileştirme lazım foruma.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 17 Mayıs 2021 #242 Neye göre kime göre? Afrika'ya göre yaşam standartlarımız iyi, Avrupa'ya göre fakirin fakiri. En çok da bi Coca Cola'nın 10 lira olması koyuyor insana. 10 lira. Bu daha geçen ay 9, ondan önceki ay 6 liraydı. Sorarlarsa, enflasyon %10-20
Neye göre kime göre? Afrika'ya göre yaşam standartlarımız iyi, Avrupa'ya göre fakirin fakiri. En çok da bi Coca Cola'nın 10 lira olması koyuyor insana. 10 lira. Bu daha geçen ay 9, ondan önceki ay 6 liraydı. Sorarlarsa, enflasyon %10-20
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #243 fatihterim dedi: Tavuk eti ye kardeşim, amaç protein değil mi zaten? Nohut da protein mesela. Genişletmek için tıkla... Zevklerin ve amacın yoksa iyi fikir. fatihterim dedi: 11.750'ye buzdolabı ve ilk defa dondurucu aldım 3 taksit. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullan(ın).
fatihterim dedi: Tavuk eti ye kardeşim, amaç protein değil mi zaten? Nohut da protein mesela. Genişletmek için tıkla... Zevklerin ve amacın yoksa iyi fikir. fatihterim dedi: 11.750'ye buzdolabı ve ilk defa dondurucu aldım 3 taksit. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullan(ın).
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #244 Şaşırdım .
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 17 Mayıs 2021 #245 VIII.Edward dedi: Zevklerin ve amacın yoksa iyi fikir. Hayırlı olsun güle güle kullan(ın). Genişletmek için tıkla... Troll için yazmıştım, kusura bakmayın. Teşekkürler ayrıca da.
VIII.Edward dedi: Zevklerin ve amacın yoksa iyi fikir. Hayırlı olsun güle güle kullan(ın). Genişletmek için tıkla... Troll için yazmıştım, kusura bakmayın. Teşekkürler ayrıca da.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #246 fatihterim dedi: Troll için yazmıştım, kusura bakmayın. Teşekkürler ayrıca da. Genişletmek için tıkla... Problem değil.
fatihterim dedi: Troll için yazmıştım, kusura bakmayın. Teşekkürler ayrıca da. Genişletmek için tıkla... Problem değil.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #247 D.WINCHESTER dedi: Öncelikle merhabalar, sizce ekonomimiz diğer ülkelere göre iyi mi? Herkes diğer ülkelere göre tarafsız bir şekilde yanıt verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ehonomi süper eskiden tüp kuyruklarına giriyorduk şimdi ekmek kuyruğuna giriyoruz
D.WINCHESTER dedi: Öncelikle merhabalar, sizce ekonomimiz diğer ülkelere göre iyi mi? Herkes diğer ülkelere göre tarafsız bir şekilde yanıt verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ehonomi süper eskiden tüp kuyruklarına giriyorduk şimdi ekmek kuyruğuna giriyoruz
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mayıs 2021 #248 D.WINCHESTER dedi: Öncelikle merhabalar, sizce ekonomimiz diğer ülkelere göre iyi mi? Herkes diğer ülkelere göre tarafsız bir şekilde yanıt verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... İyi değil.
D.WINCHESTER dedi: Öncelikle merhabalar, sizce ekonomimiz diğer ülkelere göre iyi mi? Herkes diğer ülkelere göre tarafsız bir şekilde yanıt verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... İyi değil.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #249 Çok iyi o kadar iyi ki uçuyor.
TECHNOYAZILIMI Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #250 Sence iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021