Ekonomimiz neden kötüye gidiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sadece ön yargı sorun başkalarının ekonomisinin hızla artması

Devletin bütün fabrşkaları satıldı şu anda üretim yok dışa bağımlıyız. Tabiki beklenir böyle bir şey ve şu anki iktidar sadece oy peşinde.

Uzun vadeli sorun üretimin olmaması. İnsanların birikim ya da tasarruf huyunun olmaması. İnsanların, sahip oldukları işi severek yapmaması, bunun sonucunda ortaya çıkan kalitesizliklerin doğurduğu mağduriyetler... Kısaca üretim ve insan diyebiliriz.

Kısa vadede ise virüs, dünya genelindeki sıkıntılar ve ithalatın büyük kısmını oluşturan ülkelerle yaşadığımız sıkıntılar sonucu artan fiyatlar, kur. Ayrıca 3 - 4 sene öncesine kadar yaşanan darbe, bombalı terör saldırıları da ekonomik güveni sarstı.

Ayrıca komik komik mesajlar atanları gördüm. Arkadaşlar yorulmadınız mı ya? Tamam haklısınız fakat artık her konunun altına benzer şeyler geliyor. İşin ciddiyetini kavrayan çok az insan var diye düşünüyorum bu yüzden. Meme üreticilerine değil, işin ciddiyetini kavramış insanlara ihtiyaç var. Günün sonunda bizi bu durumdan kurtaranlar onlar olacak.

Onu yazan arkadaş ironi yapmış sanırım. Ancak suç sizde de değil. Ülkede o kadar embesil var ki aynı yazıyı ciddi ciddi yazanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…