Ekosistem için MacBook Pro alınır mı?

Selamlar, hayatımda hiç MacBook kullanmadım ve modellerinden de hiç anlamıyorum, yani en yeni model hangisidir vs. gibi. Evde herkes iPhone kullanıyor ve bir Windows laptopumuz var. Şimdi de kendime bir MacBook almayı düşündüm, hem ekosistem açısından hem de gerekli olabileceğini düşündüm. Sizce almaya değer mi? Ve almışken Pro modelini düşünüyorum, uzun yıllar kullanırım diye. 2022 model 2. el temiz bir cihaz almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmem gerek? Sizce alırsam gereksiz mi olur yoksa ekosistem açısından çok yararlı mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraları o sistemi katlayacak bir laptop alırsınız. Tabii tercih sizin ekosistem konusunda gün geçtikçe pek bir fark kalmıyor. Her uygulama her işletim sistemine geliyor. Yapay zekada çeşitlilik arttıkça da bu farklar azalacaktır keza azalıyor da.

Daha önce kullanmadım, ne için kullanacağınıza bağlı oyun oynayamazsınız kullananlar daha çok render gerektiren programlar için kullanıyorlar. Laptopunuza Hackintosh kurabilirsiniz.

Onun yerine bunu alın. Hafif, şık ve mükemmel bir ekranı var. Snapdragon işlemci sağolsun şarj ömrü MacBook rakibi. Aynı zamanda M3 Pro gücünde bir işlemci. Ekosistem için Apple alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı