konuyu açan kişi ben değilim, şahsen Asus ROG Strix XG248Q 240Hz monitor kullanıyorum. Senin yorumunu görünce acaba benimdemi bir yazılım kurmam gerekiyor diye merak ettim. Bende herhangi bir sorun yok ama yinede Driver kurmak iyidir.
Görseldeki gibi bir şeyler çıkıyor. Sürücü olarak yok gibi yada ben göremiyorum. Belki bu uygulamayı kurunca sürücüyü de yüklüyordur. Deneyin isterseniz.
Görseldeki gibi bir şeyler çıkıyor. Sürücü olarak yok gibi yada ben göremiyorum. Belki bu uygulamayı kurunca sürücüyü de yüklüyordur. Deneyin isterseniz.
Anladığım kadarıyla monitörünüzün sitesi burası. Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü indirip yükleyin. Yükledikten sonra yolladığınız görsellerde Generic PnP Monitor başlığı değişecektir. Ondan sonra HZ ayarlarına bakabilirsiniz. Umarım bu şekilde çözersiniz.
ViewSonic® XG2530 espor tutkunları için özel olarak geliştirdiği XG gaming monitör ailesinin yeni üyesi XG2530 1ms tepki süresi ve 240Hz inanılmaz yenilenme oranı ile OverWatch ve CS.Go gibi oyunlarda FPS tutkunlarının yeni gözdesi olacak. Nişan alma, atak yapma ve hedefine çok kolay bir şekilde...
Hangisini kurdunuz ? Birde unsigned olanı kurup deneyebilirsiniz. Benim monitörde kurunca görseldeki gibi monitörün ismi yazıyor. Aynı monitöre sahip değiliz. Ama belki başka şekilde sürücüyü kurmak lazım bilemiyorum.
Yaptığınızı söylemişsiniz ama yine de yazayım bir yorumda şöyle denilmiş.
Önemli not. Ürünü aldınız Windows ayarlarında 240 hz göremiyorsunuz. En fazla 144 görebiliyorsunuz. ekranın altındaki tuşlardan geçerli görüntü modunu 240hz yapın ve display port 1.1 özelliğini kapattıktan sonra display port 1.2 aktif oluyor ve windows özelliklerinde 240hz yi görebiliyorsunuz. 1 ay boyunca 144hz de oynadım.
Şu ayarı yaptınız mı peki ? Display Port 1.2 olmalıymış.
Hangisini kurdunuz ? Birde unsigned olanı kurup deneyebilirsiniz. Benim monitörde kurunca görseldeki gibi monitörün ismi yazıyor. Aynı monitöre sahip değiliz. Ama belki başka şekilde sürücüyü kurmak lazım bilemiyorum.
Yaptığınızı söylemişsiniz ama yine de yazayım bir yorumda şöyle denilmiş.
Önemli not. Ürünü aldınız Windows ayarlarında 240 hz göremiyorsunuz. En fazla 144 görebiliyorsunuz. ekranın altındaki tuşlardan geçerli görüntü modunu 240hz yapın ve display port 1.1 özelliğini kapattıktan sonra display port 1.2 aktif oluyor ve windows özelliklerinde 240hz yi görebiliyorsunuz. 1 ay boyunca 144hz de oynadım.
Şu ayarı yaptınız mı peki ? Display Port 1.2 olmalıymış.
Windows 10 x64 olanı kurdum.
Display port 1.1 açıktı bende.
Çok teşekkür ederim display port 1.2 takılı olduğunu biliyordum ama 1.1 olayı kafamı karıştırdı bende açmıştım. kapatınca ayar geldi.
.
Windows 10 x64 olanı kurdum.
Display port 1.1 açıktı bende.
Çok teşekkür ederim display port 1.2 takılı olduğunu biliyordum ama 1.1 olayı kafamı karıştırdı bende açmıştım. kapatınca ayar geldi.
.Eki Görüntüle 455090