Ekran alıntısı aracı görselleri nereye kaydediyor?

Ekran alıntısı arcını kaldırıp alıntı ve taslakı yüklesen?
ordan oraya gidiyorsun zaten.
Bende bu şekilde hocam programı açınca. "alıntı ve Taslak'ı dene" deyince başka bir pencere açılıyor, o pencerede "yeni" var ona tıklayınca alacağın SS i seçiyorum sonra kaydedebiliyorum da bayağı uzuyor yani bu iş bir anlamı kalmıyor.

Eki Görüntüle 1843692
benim bildiğim bu kadar hocam kusura bakmayın.

Microsoft store dan yeni versiyonu olan alıntı ve taslak yüklenmiyor mu yani? Ayrıca eski versiyonu olan ekran alıntısı aracını programlardan kaldıramıyor musun? Hayır ben mi anlatamıyorum anlamıyorum

Microsoft Store'dan yeni versiyonu olan alıntı ve taslak yüklenmiyor mu yani? Ayrıca eski versiyonu olan ekran alıntısı aracını programlardan kaldıramıyor musun? Hayır ben mi anlatamıyorum anlamıyorum.

Anlıyorum hocam sakin olun. "alıntı ve taslak" yüklü fakat "ekran alıntısı aracı" programını kaldıramadım. Regedit'ten yapılıyormuş sanırım ama o kadar uğraşmak istemedim artık. Bana pratiklik sağlamaktan çok yordu.

1688253437353.png

C:\users\ bilgisayarınızın adı \Pictures\Screenshots

Yukarıda yazılmış. Panoya kopyalıyormuş. Microsoft'un açıklaması da aşağıda.

Bildirim almak istiyorsanız bildirim ayarlarınızın açık olması lazım. Açtıktan sonra aşağıdaki gibi bir bildirim göreceksiniz.

ss1.png ss.png

Son düzenleme:
Bildirim almak istiyorsanız bildirim ayarlarınızın açık olması lazım. Açtıktan sonra aşağıdaki gibi bir bildirim göreceksiniz.

Bildirimler kapalıymış teşekkür ederim. Şu an aldığım ekran görüntüsünün bildirimi gelince "ekran alıntısı aracı" değil de doğrudan "alıntı ve taslak" programıyla açıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı