Herkese merhaba. Bugün PC başında ders çalıştıktan sonra bilgisayarı kapattım ve yaklaşık 3 saat sonra yeniden açtım. Ve gördüğünüz gibi fotoğrafta bilgisayarın alt tarafında siyah çizgiler var. Bu sorun hakkında araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım.
Bilgisayarım dizüstü.
2 tane ekran kartı var.
1) NVIDIA GTX 1650 Ti.
2) AMD Radeon Vega 8 grapich.
Soruna çözüm ararken güvenli modda başlatmaktan vs. falan bahsediyordu güvenli modda başlattım ekran gene aynıydı. Bilgisayar markasınıda söyleyeyim ASUS TUF Gaming FX505dt yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum yıllık olarak bakmını yaptırıyorum. Sorun sizce nerede acaba ekran kartımda mı bir sorun var eğer varsa bu bana kaça patlar( öğrenciyim)
Sizden rica yardımcı olun.
Ekran kartı gibi duruyor. Güvenilir bir bilgisayarcıya götürün büyük ihtimalle çiplerde arıza var. Boşa demiyorlar ya bilgisayar sıcakken kapatmayın diye Veya da ekranın arasında bir şey kaldıysa ekran kırılmış olabilir.
Ekran kartı gibi duruyor. Güvenilir bir bilgisayarcıya götürün büyük ihtimalle çiplerde arıza var. Boşa demiyorlar ya bilgisayar sıcakken kapatmayın diye Veya da ekranın arasında bir şey kaldıysa ekran kırılmış olabilir.