Ekran altında siyah çizgiler var

efe2345h

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bugün PC başında ders çalıştıktan sonra bilgisayarı kapattım ve yaklaşık 3 saat sonra yeniden açtım. Ve gördüğünüz gibi fotoğrafta bilgisayarın alt tarafında siyah çizgiler var. Bu sorun hakkında araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım.
Bilgisayarım dizüstü.
2 tane ekran kartı var.
1) NVIDIA GTX 1650 Ti.
2) AMD Radeon Vega 8 grapich.

Soruna çözüm ararken güvenli modda başlatmaktan vs. falan bahsediyordu güvenli modda başlattım ekran gene aynıydı. Bilgisayar markasınıda söyleyeyim ASUS TUF Gaming FX505dt yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum yıllık olarak bakmını yaptırıyorum. Sorun sizce nerede acaba ekran kartımda mı bir sorun var eğer varsa bu bana kaça patlar( öğrenciyim)
Sizden rica yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• IMG_20240818_223030.jpg
    IMG_20240818_223030.jpg
    172,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı gibi duruyor. Güvenilir bir bilgisayarcıya götürün büyük ihtimalle çiplerde arıza var. Boşa demiyorlar ya bilgisayar sıcakken kapatmayın diye:( Veya da ekranın arasında bir şey kaldıysa ekran kırılmış olabilir.

Ekran kartı gibi duruyor. Güvenilir bir bilgisayarcıya götürün büyük ihtimalle çiplerde arıza var. Boşa demiyorlar ya bilgisayar sıcakken kapatmayın diye:( Veya da ekranın arasında bir şey kaldıysa ekran kırılmış olabilir.
Eğer böyle bir durum söz konusuysa bunu maliyeti ne kadar olur acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı