Ekran anlık siyah oluyor

Lucyan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı birkaç dakika kullanmadıktan sonra yeniden kullanmaya başladığımda birkaç defa ekran anlık siyah olup düzeliyor. Bilgisayar yeni monitör de yeni içinden çıkan HDMI kablosunu kullanıyorum. Bilgisayarda herhangi bir performans düşüşü vs. yok. Sorunun ekran kartından mı, monitörden mi yoksa yazılımsal mı olduğunu nasıl anlayabilirim? Benzer bir problem yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?

Kanka günaydın, HDMI kablosunu ekran kartına takdığından emin misin anakartdaysa ekran kartına tak düzelir. Olmazsa ben bilemiyorum ama sanırım Windows 10 ile devam ediyorsun. Her siyah ekranda. CTRL+Shift+wk (Windows tuşu)+b dene. Ama sanırım ekran kartında sorun var.

Kanka günaydın, HDMI kablosunu ekran kartına takdığından emin misin anakartdaysa ekran kartına tak düzelir. Olmazsa ben bilemiyorum ama sanırım Windows 10 ile devam ediyorsun. Her siyah ekranda. CTRL+Shift+wk (Windows tuşu)+b dene. Ama sanırım ekran kartında sorun var.

Günaydın, HDMI ekran kartına takılı, Windows 11 Pro kullanıyorum. Ekran kartında coil whine vardı gönderdim yenisini gönderdiler onda da coil whine çıktı. Problem ekran kartında olsa performans kaybı falan olmaz mı ya :/

HDMI kablosunu anakarta bağlarsan görüntü gelmez. HDMI kablosunu ekran kartına bağla sorun düzelecektir. Görüntü problemi genellikle HDMI,VGA vb. kabloların anakarta bağlanmasından kaynaklı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı