Ekran cıkışı olmayan mining kartlarıyla oyun oynanır mı?

İbroxex

Hectopat
Merhaba dostlar, 2. el bir ekran kartı almayı düşünüyorum ancak alacağım bu modelde ekran cıkışı yok, anakart üzerinden ekrana bağlantı yapılıyor. Almak istediğim kart ise GTX 1060'ın P106-100 6GB madenci modeli marka (Inno3D.)
Merak ettiğim bazı şeyler var, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kartta dediğim gibi herhangi bir ekran çıkışı bulunmamakta ben oyun oynamak için alacağım, acaba FPS konusunda bir sıkıntı olabilir mi? Kartı satan kişi ise kartı oyun için kullanmış.

İçinizde bu tarz bir kartı daha önceden kullanmış veya şu an aktif olarak kullananlar kaygımı anlayacaklardır.

Aslında aynı fiyata (2. el) MSI'ın GTX1060 3 GB modeli var. sizce hangisini almalıyım?

6 GB'lık olan bana daha cazip geliyor ama aldıgım degerlerde bir sorun olur diye korkuyorum, sonuçta mining için yapilmis.
Mesajlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bende msi armor gtx 1060 6gb modeli var , Vrami fazla yiyen oyunlarda genel olarak fps farkı yüksek oluyor. Atıyorum pubg de 10-15 fps oynarken başka oyunlarda bu fark 5 e de düşebilir , 30 a da çıkabilir. İkinci ellerinin arasında çok fazla bir fiyat farkı yok 3 ile 6gbın. Tam bilgim olmamakla birlikte anakartında dvi-d girişi yoksa dvi-d isteyen 144hz gibi monitörleri kullanamazsın. Ekran kartının üstünde var bu giriş. Benim yegane tavsiyem üzerine ekleyeceğin miktar çok değil o yüzden 1060 6gb normal modelini almalısın. Hem mining yapıldı mı diye düşünmezsin , çünkü çoğunlukla mining için 1080 ler tercih ediliyor. Hem de ileride kafan rahat olur.
Bende msi armor gtx 1060 6gb modeli var , Vrami fazla yiyen oyunlarda genel olarak fps farkı yüksek oluyor. Atıyorum pubg de 10-15 fps oynarken başka oyunlarda bu fark 5 e de düşebilir , 30 a da çıkabilir. İkinci ellerinin arasında çok fazla bir fiyat farkı yok 3 ile 6gbın. Tam bilgim olmamakla birlikte anakartında dvi-d girişi yoksa dvi-d isteyen 144hz gibi monitörleri kullanamazsın. Ekran kartının üstünde var bu giriş. Benim yegane tavsiyem üzerine ekleyeceğin miktar çok değil o yüzden 1060 6gb normal modelini almalısın. Hem mining yapıldı mı diye düşünmezsin , çünkü çoğunlukla mining için 1080 ler tercih ediliyor. Hem de ileride kafan rahat olur.

Çözüm
Ne kadar bütçeniz var? Direk cevap vermek gerekirse görüntü çıkışı olmayan ekran kartları da kullanılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı