Dün akşam 2 3 saat boyunca bilgisayarda oyun oynadım ve spnra fark ettimki sıvı soğutmanın fanlarından biri dönemiyor. Bugün de fanın dönmesine engel olan tozu temizledim ama sonra bilgisayarın fankarı ve ılıkları çaluşsada ekran gelmedi. Büyük bir hasara sebep olmuş olabilir miyim?
Bilgisayarı sömüp takmaktan pek anlamam tanıdığım bir bilgisayarcıya götüreceğim yarına kadar eğer sorun çözülmezse bu arada internetten gördüm statik elektrik bişey yapmış olabilirimi onu engelleyebilitmiyim
Fazla voltaj nasıl vermiş olabilirimki bu bi sorun çıkarırmı yani pahalı parçalar işlemci ekran kartı gibi şeykeri bozarmı veya bozulursa garantiye götürüp yaptırtırlarmı
Fazla voltaj nasıl vermiş olabilirimki bu bi sorun çıkarırmı yani pahalı parçalar işlemci ekran kartı gibi şeykeri bozarmı veya bozulursa garantiye götürüp yaptırtırlarmı
Ayrıca statik elektirk parçalara zarar vermez diye biliyorum. Ancak bilgisayar kendi kendine açılıp kapanabilir. (Ben de uzman değilim bildiğim kadarını söylüyorum voltaj olayı doğru olmayabilir)
Sanırım bu gece bana uyku yok
Şimdi Bilgisayar bir kere görüntü verdi ve çalıştığı için rahatladım ama bios recovery mode has been dedected dedi bebde cdden usbye atmak için eaki bilgisayarın yanına gittim ama o sırada bilgisayarı kapattım basınca yine açılmadı