Ekran gidiyor ve fanlar hızlanıyor

Doğukan02

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken birden bire ekran gidiyor ve fanlar çok hızlı dönmeye başlıyor. Bu sorunun çözümü nedir, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Termal macunları sürdürttüm ekran kartı ve işlemciye, daha yüksek bir PSU satın aldım ama yine de çare olmadı.

Konuna baktığım zaman sorunu düzelttiğini gördüm ama nasıl yaptığını anlamadım yardımcı olur musunuz. Servise gönderdim geldi 2 3 haftaya yakın sıkıntı çıkmadı bugün sabah yeniden başladı. Ne önerirsiniz?

Ekran kartınız ve diğer sistem özellikleriniz nedir? Bu sorun %90 ekran kartı kaynaklı.
Konunuz çözüme kavuşmadı ise konuda belirtin. Konunuzda en son çözüldü yazıyor.

Son düzenleme:
Ekran kartınız ve diğer sistem özellikleriniz nedir? Bu sorun %90 ekran kartı kaynaklı.

Konunuz çözüme kavuşmadı ise konuda belirtin. Konunuzda en son çözüldü yazıyor.

Ekran kartı inno3d 2060, Amd ryzen 5 3500x, 16 gb 3000Mhz ram, b450 prime anakart. Serviste ekran kartı değişti yenisini gönderdiler ama sorun çözülmedi

Benzer sorun bende de var oyun harici de oluyor, çözemedim neden olduğunu. Sistemim Ryzen 7 2700x, Powercolor 5600 XT, Biostar B450mh.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…