Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Termal macunları sürdürttüm ekran kartı ve işlemciye, daha yüksek bir psu satın aldım ama yine de çare olmadı.
Fanlar hızlanıyor ve bilgisayar kendisini kapatıyor
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı kullanırken birden pat diye görüntü gidiyor ve fanlar aşırı hızlanıyor. Bilgisayarı Power tuşuyla kapatmadığım sürece fanlar dönmeye devam ediyor. İşlemciye ve ekran kartına termal macun sürdürttüm ve bilgisayarı temizlettirdim ama yine bir fayda etmedi. Sorun...www.technopat.net
Konunuz çözüme kavuşmadı ise konuda belirtin. Konunuzda en son çözüldü yazıyor.Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Termal macunları sürdürttüm ekran kartı ve işlemciye, daha yüksek bir PSU satın aldım ama yine de çare olmadı.
Fanlar hızlanıyor ve bilgisayar kendisini kapatıyor
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı kullanırken birden pat diye görüntü gidiyor ve fanlar aşırı hızlanıyor. Bilgisayarı Power tuşuyla kapatmadığım sürece fanlar dönmeye devam ediyor. İşlemciye ve ekran kartına termal macun sürdürttüm ve bilgisayarı temizlettirdim ama yine bir fayda etmedi. Sorun...www.technopat.net
Ekran kartınız ve diğer sistem özellikleriniz nedir? Bu sorun %90 ekran kartı kaynaklı.
Konunuz çözüme kavuşmadı ise konuda belirtin. Konunuzda en son çözüldü yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.