Ekran gitmesi sonrası sistemin ekran kartını tanımaması

Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna girdiğimde 5 dakika sonra ekran gidiyordu. Bilgisayar çalışıyordu fakat ekran yoktu. Reset atınca düzeliyordu. Bu 5 6 kere oldu ve sonuncusu da az önce oldu. Reset attım, sonra ekran kartının programı başlangıçta açılmadı ve hareketli arka planım gelmedi. DxDiag'ı açtım ve sistem özelliklerimin gözükmediğini, ekran kartımın Microsoft temel görüntü sürücüsüne döndüğünü fark ettim. Bu sorun neden kaynaklı olabilir? Bu stoksuz günlerde inşallah ekran kartım bozulmamıştır.

Sistem: RX 570 Nitro 4 GB, Intel i3 10100F, 2x8 3200 MHz RAM, MSI H410M PRO-VH anakart.

Arkadaşlar oyuna girdiğimde 5 dakika sonra ekran gidiyordu. Bilgisayar çalışıyordu fakat ekran yoktu. Reset atınca düzeliyordu. Bu 5 6 kere oldu ve sonuncusu da az önce oldu. Reset attım, sonra ekran kartının programı başlangıçta açılmadı ve hareketli arka planım gelmedi. DxDiag'ı açtım ve sistem özelliklerimin gözükmediğini, ekran kartımın Microsoft temel görüntü sürücüsüne döndüğünü fark ettim. Bu sorun neden kaynaklı olabilir? Bu stoksuz günlerde inşallah ekran kartım bozulmamıştır.

Sistem: RX 570 Nitro 4 GB, Intel i3 10100F, 2x8 3200 MHz RAM, MSI H410M PRO-VH anakart.

Hocam ekran kartı çalışıyor mu peki bakar mısınız?

Hocam aynısını yaşadım ve sistem geri yükleme yaparak 5 gün geriye döndüm problemim bu şekilde çözüldü. 1 aydır sıkıntı yok muhtemelen bir yazılım hatası veya yaptığınız ters bir işlemden dolayı oluyor.

Not: DDU denedim işe yaramadı fakat isterseniz deneyin.

DDU ile denedim olmadı format attım olmadı ekran kartım çalışıyor ekran kartımın sürücüsünü yükledim yeniden sorunsuz şekilde geldi dxdiaga sorunu çözdüm sanırım oyunun grafiklerini düşürüp girdiğimde ekran gitmesi vs. olmuyor şimdi bu olayı ben şöyle anladım sorun PSU da büyük ihtimal çünkü güç çekimi azalınca ekran gitmiyor ama ekran kartına yük olmadığı için de olabilir sorun sizce hangi parçadadır ekran kartımı PSU mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı