Çözüldü Ekran görüntüsü aldıktan sonra klavye işlevi değişiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UltraViolent

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba. Durumum başlıkta gördüğünüz gibi. Win+Shift+S ile ekran görüntüsü aldıktan sonra klavye işlevleri değişiyor
(Mesela W ya basınca soldan pencere açılıyor vs.) Bunu nasıl düzeltebilirim? Her zaman bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Durumum başlıkta gördüğünüz gibi. Win+Shift+S ile ekran görüntüsü aldıktan sonra klavye işlevleri değişiyor
(Mesela W ya basınca soldan pencere açılıyor vs.) Bunu nasıl düzeltebilirim? Her zaman bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
Windows + PrtSc ile deneyebilirsiniz.
Merhaba. Durumum başlıkta gördüğünüz gibi. Win+Shift+s ile ekran görüntüsü aldıktan sonra klavye işlevleri değişiyor.

Klavyeniz İngilizce düzene geçiyor büyük ihtimalle. Bende yaşıyordum. Shift + CTRL basarak düzeltebilirsiniz.

Windows + PrtSc ile deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı