Çince, japonca ve korece çok güzel oyunlar var. Bazı oyunların ingilizce patchleri bile yok. Bende bu tür oyunları oynarken anında screen translate yapabilicek bir program arıyorum. Programın fiyatı önemli değil. Aynı telefondaki gibi çerçeve içine aldığım kısmı hemen tercüme eden bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çince, japonca ve korece çok güzel oyunlar var. Bazı oyunların ingilizce patchleri bile yok. Bende bu tür oyunları oynarken anında screen translate yapabilicek bir program arıyorum. Programın fiyatı önemli değil. Aynı telefondaki gibi çerçeve içine aldığım kısmı hemen tercüme eden bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben NBA 2K11'e mod yüklemiştim ve oyun İngilizce ve Rusça karışık bir dil oldu google translate ile çevire çevire gittim görsel çeviri anlık yapmıyordu ama fotoğrafı çekince metinleri çeviriyordu.
Para ödemenize gerek yok Google Lens bu işi ücretsiz yapıyor.
Telefondan uygulamayı açıp ekranı gösterin yeter canlı canlı çeviriyor hemen.
Fakat bilgisayar için arıyorsanız işiniz biraz zor. Bir çok kişi telefonunu Google Lens ile kullanarak oynuyor bu oyunları çünkü.
Çince, Japonca ve korece çok güzel oyunlar var. Bazı oyunların İngilizce patchleri bile yok. Bende bu tür oyunları oynarken anında screen translate yapabilecek bir program arıyorum. Programın fiyatı önemli değil. Aynı telefondaki gibi çerçeve içine aldığım kısmı hemen tercüme eden bir program varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Screen Translator, oyunları ve programları Türkçe olarak oynamak veya kullanmak isteyenler için ideal bir yazılımdır. Ayrıca, farklı dillerde yazılmış web sitelerini veya belgeleri okumak için de kullanabilirsiniz. Screen Translator'ın kullanımı...