Ekran görüntüsü gidiyor fan duruyor kasa kilitleniyor arıza tespit

krypton_1913

Femtopat
Katılım
17 Haziran 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toplamış olduğum bilgisayarda açtıktan kısa süre sonra ekran sinyali gidiyor, fanlardan biri duruyor ve kasa tuşları kilitleniyor. PSU buton kısmından kapatıp açınca tekrar normal açılıyor ancak kısa süre sonra (5-10-15dk) tekrar aynısı oluyor. Bileşenleri tek tek teknik servise yolladım ancak hepsi sorunsuz olarak geri gönderildi. Tüm sisteme arıza tespiti yapacak İstanbul Avrupa yakasında güvenilir bir yer var mı? Bakırköy'de oturuyorum birkaç yere götürdüm ancak sorunu tespit edemediler. Anakartımda Q-code için LED yok bu sebeple hatayı göremiyorum, anakart teknik servisi de hata almadığını bu yüzden Q-code göremediğini söylüyor. Q-code okumak için kartı olan bir yer olursa daha iyi olur. (ekran kartımda bir sorun yok ekran kartı takılı değilken de aynı sorunu yaşıyorum)
 
Donanımların hepsini ayrı ayrı teknik servise yolladım ve sorunsuz olarak geri döndü. Komple sisteme bakacak arıza tespiti yapacak bir teknik servis arıyorum.
Konu hakkın da hiç bir bilgim yok neredeyse ama mantıkı düşünülünce powerinizin gücü yetmiyor olabilir örneğin şuandaki poweriniz 300w ama sisteminiz en az 400w istiyordur
 

Geri
Yukarı