Ekran görüntüsü sızdı, Windows 12 geliyor!

Daha buglar tam değil optimizasyon hala çok iyi değil şu an 12'nin çıkması saçmalık Microsoft iyice EA Games'e dönmeye başladı

Windows 10 imha olsun bekliyorum bunu yapabilecek kendini riske atacak delikanlı Microsoft varsa direkt Windows 7'ye geçiyorum.
Ben Laptopu büyük savaşa hazırladım bu pc gümlerse hemen ondan rufusu açıyorum. Laptoplar zorlu bir sefere çıkacak

Hele geçmelerini çok istediğimiz yeni NT kerneli o kadar buglu olacakki. Yeni kernel yazın ama düzgün yazın. Arkadaşın dediği gibi EA gamese sardı. Biz diyoz yeni kernel yeni kernel ama microsoft o işide eline yüzüne bulaştırır. En iyisi hiç yapmasınlar vazgeçtim Microsoft yeni kernel falan yazamaz yazsada Mavi Ekrandan ibaret olur Çok istiyordum ama vazgeçtim.

12 Aralık demek istiyorlar büyük ihtimal orada ve hiçbir fark yok 11'le şu tarz clickbait haberlerden vazgeçin.

Konu işte haber nereden çıktı.
Canları cehenneme zaten.

Bill amcadan sonra Microsoft sapıttı desek yeridir.

Wintosh Os olmuş.

Tasarım olarak neredeyse aynı hocam şu üst kısıma bunlar geldi alt kısımda 11 de macti şimdi tam mac olucak.
Hiç beğenmedim Mac yine sade bu çok kötü olmuş. Ayrıca hayat tasarım ve Makyaj değil birde adam gibi bir kernel yazabilmek var. Uyumlu kernel uyumlu işletim sistemi W7 gibi kerneliyle uyumlu bir işletim sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…