Ekran görüntüsü sızdı, Windows 12 geliyor!

Windows 10 imha olsun bekliyorum bunu yapabilecek kendini riske atacak delikanlı Microsoft varsa direkt Windows 7'ye geçiyorum.
Ben Laptopu büyük savaşa hazırladım bu pc gümlerse hemen ondan rufusu açıyorum. Laptoplar zorlu bir sefere çıkacak :D

Hele geçmelerini çok istediğimiz yeni NT kerneli o kadar buglu olacakki. Yeni kernel yazın ama düzgün yazın. Arkadaşın dediği gibi EA gamese sardı. Biz diyoz yeni kernel yeni kernel ama microsoft o işide eline yüzüne bulaştırır. En iyisi hiç yapmasınlar vazgeçtim Microsoft yeni kernel falan yazamaz yazsada Mavi Ekrandan ibaret olur :D Çok istiyordum ama vazgeçtim.

12 Aralık demek istiyorlar büyük ihtimal orada ve hiçbir fark yok 11'le şu tarz clickbait haberlerden vazgeçin.

Konu işte haber nereden çıktı.
Canları cehenneme zaten.
Ben Laptopu büyük savaşa hazırladım bu pc gümlerse hemen ondan rufusu açıyorum. Laptoplar zorlu bir sefere çıkacak :D

Hele geçmelerini çok istediğimiz yeni NT kerneli o kadar buglu olacakki. Yeni kernel yazın ama düzgün yazın. Arkadaşın dediği gibi EA gamese sardı. Biz diyoz yeni kernel yeni kernel ama microsoft o işide eline yüzüne bulaştırır. En iyisi hiç yapmasınlar vazgeçtim Microsoft yeni kernel falan yazamaz yazsada Mavi Ekrandan ibaret olur :D Çok istiyordum ama vazgeçtim.

Bill amcadan sonra Microsoft sapıttı desek yeridir.

Arkadaşlar mükemmel haberler mevcut. Windows 12 ekran görüntüsü Windows Central tarafından sızdırıldı. Diyeceksiniz Windows 12 olduğunu nereden biliyorsun diye, hemen açıklayayım. Ekran görüntüsünde sağ üst köşede saate dikkatli bakın 12:12 yazıyor. :)Hatırlarsanız Windows 11 tanıtımında 11:11 yazıyordu. Bunu sanırım kimse fark etmemiş.
Sızdırılan ekran görüntüsü:

Eki Görüntüle 1545075

Şimdi de saate dikkatli bakalım.

Eki Görüntüle 1545077

Şimdi ise Windows 11 tanıtımındaki saati görelim.

Eki Görüntüle 1545078

Etkinlikte sızdırılan görüntüsünün tam hali bu şekilde.

Eki Görüntüle 1545112

Son olarak Windows 11'in çıkacağını da Windows Central'in sızdırdığını da belirtmek istiyorum.

Windows 12 yaklaşıyor, ne düşünüyorsunuz? :) Bana soracak olursanız altyapı değişsin başka bir şey istemiyorum. :D
Wintosh Os olmuş.

Tasarım olarak neredeyse aynı hocam şu üst kısıma bunlar geldi alt kısımda 11 de macti şimdi tam mac olucak.
Hiç beğenmedim Mac yine sade bu çok kötü olmuş. Ayrıca hayat tasarım ve Makyaj değil birde adam gibi bir kernel yazabilmek var. Uyumlu kernel uyumlu işletim sistemi W7 gibi kerneliyle uyumlu bir işletim sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı