Ekran görüntüsü sızdı, Windows 12 geliyor!

Altyapı değişsin istiyorum. Kayıt defteri denen şey kaldırılabiliyorsa kaldırılsın. İşletim sistemi kararlı çalışsın ve stabil olsun. Hafif ama güçlü olsun. Yenilikçi bir altyapısı olsun.

Onedrive, cortana gibi tam silinemeyen, dayatma uygulamaları olmasın ve her şeyden önemlisi, işletim sistemi açık kaynak olsun!

Altyapı değişsin istiyorum. Kayıt defteri denen şey kaldırılabiliyorsa kaldırılsın. İşletim sistemi kararlı çalışsın ve stabil olsun. Hafif ama güçlü olsun. Yenilikçi bir altyapısı olsun.

Onedrive, cortana gibi tam silinemeyen, dayatma uygulamaları olmasın ve her şeyden önemlisi, işletim sistemi açık kaynak olsun!
O iş zor aslında yazın linux dağıtım yapmakla uğraşacaktım ama işte nasip olmadı.

Her sene Windows mu çıkar diyenlere... Her sene Android, her sene iOS, her sene macOS çıkıyor da her sene Windows çıkmasına mı takıldınız?
Her sene iOS ve macOS sorunlu çıkmıyor(İstisnalar olabilir teknoloji sonuçta) sürekli birşeyler ile uyumlu mu diye bir derdin olmuyor android ise yeni sürümü istediği kadar çıkarsın çoğu telefon destek almıyor bile... Amiral Gemisi telefonlar bile sinir bozucu şekilde güncelleme alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı