Ekran görüntüsü sızdı, Windows 12 geliyor!

Bence zaten bir yerde patalayacak bu yeni nesil teknolojiler her şey internet üzerindeki sunuculardan yürüyor böyle olmaz işlemcim bile internete giriyor. Ben bağımsız kullanammamı pcmi. Her şey sunucular mı yönetecek. Rust diline geçilecek deniliyor zaten Rust facia olacak.

Diyecek söz bulamadım.

Veyahut Linux'a geçecekler. 😉

Bu millet linuxa geçemez maalesef.

Her şey patlayacak çünkü 10 sene içinde teknoloji aşırı boostlandı, ve çoğu savaş komutanıda aynı şeyi yaşamıştır: Acele işte şeytan vardır. 10 sene geriye gideriz diye düşünoyrum.

Bir de evet anakart değiştirmek işlemci aldırmak için Windows 12'ye absürt gereksinimler koyup Windows 10'u imha edecekler.

10 sene önemli değil 15.000 sene geri gitmemiz lazım.

Ben Laptopu büyük savaşa hazırladım bu PC gümlerse hemen ondan Rufus'u açıyorum. Laptoplar zorlu bir sefere çıkacak :D

Hele geçmelerini çok istediğimiz yeni NT kerneli o kadar buglu olacakki. Yeni kernel yazın ama düzgün yazın. Arkadaşın dediği gibi EA Games'e sardı. Biz diyoruz yeni kernel yeni kernel ama Microsoft o işide eline yüzüne bulaştırır. En iyisi hiç yapmasınlar vazgeçtim Microsoft yeni kernel falan yazamaz yazsada Mavi Ekrandan ibaret olur :D Çok istiyordum ama vazgeçtim.

3. Dünya savaşı olacak. Hemen Technopat'tan Windows 7 Home TR ISO alıp flash belleğe atayım. Ne olur ne olmaz elimde başka masaüstü PC yok.

Her şey patlayacak çünkü 10 sene içinde teknoloji aşırı boostlandı, ve çoğu savaş komutanıda aynı şeyi yaşamıştır: Acele işte şeytan vardır. 10 sene geriye gideriz diye düşünoyrum.

Bir de evet anakart değiştirmek işlemci aldırmak için Windows 12'ye absürt gereksinimler koyup Windows 10'u imha edecekler.

Anca desteğini keserler.
Yapacak oldukları kimin umurunda?

Sırf yapmış olmak için yapıyorlar.
Nasıl olsa parayı her türlü götürüyorlar.

Arkadaşlar mükemmel haberler mevcut. Windows 12 ekran görüntüsü Windows Central tarafından sızdırıldı. Diyeceksiniz Windows 12 olduğunu nereden biliyorsun diye, hemen açıklayayım. Ekran görüntüsünde sağ üst köşede saate dikkatli bakın 12:12 yazıyor. :)Hatırlarsanız Windows 11 tanıtımında 11:11 yazıyordu. Bunu sanırım kimse fark etmemiş.
Sızdırılan ekran görüntüsü:

Eki Görüntüle 1545075

Şimdi de saate dikkatli bakalım.

Eki Görüntüle 1545077

Şimdi ise Windows 11 tanıtımındaki saati görelim.

Eki Görüntüle 1545078

Etkinlikte sızdırılan görüntüsünün tam hali bu şekilde.

Eki Görüntüle 1545112

Son olarak Windows 11'in çıkacağını da Windows Central'in sızdırdığını da belirtmek istiyorum.

Windows 12 yaklaşıyor, ne düşünüyorsunuz? :) Bana soracak olursanız altyapı değişsin başka bir şey istemiyorum. :D
Süreyya Hanımın muhteşem değişimi.

Windows 11 stabil olmadan 12 zor çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı