R6n
Kilopat
- Makaleler
- 1
Uygulama desteği böyle olduktan sonra MacOS görünümüne kavuşması bir şey değiştirmez. Hatta daha güzel bile olur.Giderek mac os a dönüşen bir windows
Uygulama desteği böyle olduktan sonra MacOS görünümüne kavuşması bir şey değiştirmez. Hatta daha güzel bile olur.Giderek mac os a dönüşen bir windows
Bende W10 daha doğru çalışmıyor sürekli siyah ekran ne yaptıysam düzelmedi. W7 sorunsuz ama ilginç bir şekilde.Çoğu kişi Windows 11'e vista faciası Win8 faciası vs falan diyor. Anlamıyorum bi bende mi düzgün çalışıyor bu Win11? İlk çıktığı günden beri kullanıyorum ne bir mavi/siyah ekran aldım ne de adam akıllı kasma donma oldu. Sadece tek tük hatalar vardı belki arayüzde bazı yerde gecikmeler falan ama onun dışında 22H2 ile şuan gayet güzel Win11 ve gelecek güzel özellikler var hala. Bu hataların daha çok sistemi Win11'e uygun olmayıp TPM'i bypass geçerek kuranlarda gerçekleştiğini düşünüyorum. Ha tabii ki sistemi uyumlu olanlarda da sorunlar görülüyordur ama bu kadar fazla olacağını düşünmüyorum, çok fazla önyargı var Win11'e karşı.
Bence Windows 10X (iptal edilen) = Windows 11 = Windows 12 olacak.Windows 11X?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.