L Lefrazen Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba ilk öncelikle ekranım hızlı hızlı hafif kararıp duruyor sorununu bilmiyorum.
Arkadaşlar hepinize merhaba ilk öncelikle ekranım hızlı hızlı hafif kararıp duruyor sorununu bilmiyorum.
mdoral Kilopat Katılım 25 Şubat 2013 Mesajlar 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müteahhit 19 Nisan 2024 #2 biraz zaman geçti ama çözebildin mi? Başka hiç kaynak bulamadım. Videoda odak kaybediyor gibi ama her oyunda olmasa da ekran hafif hafif kararıp kararıp duruyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
biraz zaman geçti ama çözebildin mi? Başka hiç kaynak bulamadım. Videoda odak kaybediyor gibi ama her oyunda olmasa da ekran hafif hafif kararıp kararıp duruyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et