Çözüldü Ekran Hz'i ayarlanamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emin0

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı neredeyse 1 aydır açmıyorum ekran kartı en başta yanlış monte edildiği için zamanla soketinden çıkıp eğilmiş onu hallettim takıp sabitledim bir hasar da görmemişç DP kablosuyla 1. monitörü HDMI kablosuyla da 2. monitörümü bağladım fakat ikinci monitörümü bilgisayar görmüyor çDP kablosuyla bağladığım 1. monitörümde de Hz ayarı yapamıyorum 240Hz normalde monitör fakat 60la çalışıyor yardımcı olabilecek var mı?
ekran kartını söküp taktığım için olabilir mi

1752955769074.png

Dosya Ekleri

• 1752955760377.png
    1752955760377.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Display driver uninstaller.

Deneyeyim hocam teşekkür ederim.

Bilgisayarımı neredeyse 1 aydır açmıyorum ekran kartı en başta yanlış monte edildiği için zamanla soketinden çıkıp eğilmiş onu hallettim takıp sabitledim bir hasar da görmemişç DP kablosuyla 1. monitörü HDMI kablosuyla da 2. monitörümü bağladım fakat ikinci monitörümü bilgisayar görmüyor çDP kablosuyla bağladığım 1. monitörümde de Hz ayarı yapamıyorum 240Hz normalde monitör fakat 60la çalışıyor yardımcı olabilecek var mı?
ekran kartını söküp taktığım için olabilir mi

Eki Görüntüle 2538694
arkadaşlar bir şey fark ettim bilgisayarım ekran kartımı görmüyor işlemci dahilisini kullanıyor fakat kablo ekran kartına takılı

1752963846293.png

Deneyeyim hocam teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir şey fark ettim bilgisayarım ekran kartımı görmüyor işlemci dahilisini kullanıyor fakat kablo ekran kartına takılı

1752963846293.png

1752964082056.png

Son düzenleme:
Değişikmiş, doğru takıldığına emin misin? Ayrıca orada sürücü konusundan bahsetmiş, sürücüleri hallettin mi dediğim şekilde?

Doğru takıldığına eminim ya zaten ufak bir fanı döndü sonra durdu DDU kullanmadan halletmeye çalıştım görseldeki sürümü indirerek fakat başarısız oldum şimdi DDU ile deneyeceğim.

1752964499523.png

Doğru takıldığına eminim ya zaten ufak bir fanı döndü sonra durdu DDU kullanmadan halletmeye çalıştım görseldeki sürümü indirerek fakat başarısız oldum şimdi DDU ile deneyeceğim.

Eki Görüntüle 2538779

DDU kullanmazsaniz driverlar cakisabilir. Eski driverin ustune kuruyorsunuz cunku, bu agiz bosa konusmuyor merak etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı