Ekran kararıp tekrar açılıyor

Arkadaşlar merhaba. Aynı durum bende de var ama ciddi olacağını hiç düşünmedim. Ekranım eski 12 yıllık falan, kasam yeni 1060 6GB kullanıyorum. Ekranımın sadece VGA girişi var ve bu sebeple dönüştürücü kullanıp görüntü aliyorum. Ekranın kapanıp açılmasını ekranımın eski olmasına ve dönüştürücü kullanmama bağladım ve ekran kartımdan hiç şüphelenmedim. Siz ne tavsiye edersiniz? Içime kurt düştü.

Bende sorunun kaynağını bulabilsem çözüme ulaşmaya çalışacağım ama deneyebileceğim ekipman yok. Bu aralar çok fazla oluyor bende, voltaj düşüklüğünden, ekran kartından, ekrandan yada yazılımsal sorunlardan dolayı olabileceğini söylüyorlar.

Benimki sadece tahmin Monitörün miyadı doluyor gibi hani eski Televizyonlarda tüpü az kaldı derlerdi ona benzettim

Sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım. Düzenli olan bir şey değil cuma günü 10 seferden fazla gerçekleşti, 2 gündür hiç olmadı.

Aynısı bende de oluyor. Elektrik tesisatından da kaynaklanabilir. Buzdolabı kapandığında bazen monitör de kapanıp açılıyor.

Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım önce PSU dan sandım gittim daha güçlü bir PSU aldım değişen bir şey olmadı. Ama sanırım voltaj düşüklüğü sebep. Çünkü bu kararıp kapanmalar genelde akşam saatlerinde ve tatil günlerinde yoğunlaşıyor. Mesela geceleyin 2 3 gibi hiç olmuyor. Elektrikten anlayan arkadaşlar topraklamayı ölç dediler iş yerinden gerekli ekipmanla ölçüm yapacağım eğer voltaj düşüklüğü ana sorun ise voltaj regülatörü alacağım

Aynı sorunu yaşıyorum. Bu konuda yıllar önce sorun yaşadığını belirtenler eğer bu mesajı görüyorlarsa yardımcı olabilirler mi ? Kaç gündür uğraşıyorum halledemedim format da attım bir işe yaramadı. Ekran bazen kararıp geri geliyor veya seste bozulmalar oluyor

Merhaba bu sorunu bende yaşıyorum ne yaptıysam düzelmedi sorunu çözenler konuya yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…