Bilgisayarı 4 aydır kullanıyorum. DP dönüştürücü ile kullanıyorum ve ekranım 1 saniyeliğine kararıp düzeliyor. 1, 2 hafta önce de aynı sorunu yaşadım fakat sonrasında düzelmişti. Neden kaynaklanıyor bu sorun?
Bilgisayarı 4 aydır kullanıyorum. DP dönüştürücü ile kullanıyorum ve ekranım 1 saniyeliğine kararıp düzeliyor. 1, 2 hafta önce de aynı sorunu yaşadım fakat sonrasında düzelmişti. Neden kaynaklanıyor bu sorun?
Bu sorunu ben de yaşıyorum. Artık içimde bir nefret oluştu. Alt Tab atınca düzeliyor ben de. En son 20.11.2 kurdum DDU ile silip önceki Driver'ı. Sonrasında Driver'a kesinlikle girmedim. Galiba Driver'ı kurduktan sonraki menüde genel ayarlar nasıl olsun diye sorarken Gaming seçiyordum. Bunun birkaç yerde bu hataya sebep olduğunu okudum o yüzden Driver'ı kurduktan sonra hiç ellemiyorum.
AMD bir daha almam aldırmam kimseye. Driver yapmayı beceremiyorlar daha.