Ekran kararması

Bilgisayarı 4 aydır kullanıyorum. DP dönüştürücü ile kullanıyorum ve ekranım 1 saniyeliğine kararıp düzeliyor. 1, 2 hafta önce de aynı sorunu yaşadım fakat sonrasında düzelmişti. Neden kaynaklanıyor bu sorun?

Bu sorunu ben de yaşıyorum. Artık içimde bir nefret oluştu. Alt Tab atınca düzeliyor ben de. En son 20.11.2 kurdum DDU ile silip önceki Driver'ı. Sonrasında Driver'a kesinlikle girmedim. Galiba Driver'ı kurduktan sonraki menüde genel ayarlar nasıl olsun diye sorarken Gaming seçiyordum. Bunun birkaç yerde bu hataya sebep olduğunu okudum o yüzden Driver'ı kurduktan sonra hiç ellemiyorum.
AMD bir daha almam aldırmam kimseye. Driver yapmayı beceremiyorlar daha.
 
İç donanımlarla alakalı olduğunu sanmam. Smart Contrast veya onun gibi bir ayarınız varsa ve açıksa kapalı yapın. Çözülmezse söyleyin.
 
Güncelleme gelmiş olabilir mi ?
Ekran kartı günceldi. Sildim tekrar kuruyorum Driverı şu an ama ekran kartını silmeme rağmen siyah ekranı gördüm
Tüm sürücüleri DDU ile beraber silip güncel bir şekilde tekrar kurun. BIOS pilini çıkartıp onboard yapın. Ekran kartını çıkar-tak yapın.
Tamamdır deneyeceğim.
Tüm sürücüleri DDU ile beraber silip güncel bir şekilde tekrar kurun. BIOS pilini çıkartıp onboard yapın. Ekran kartını çıkar-tak yapın.
Dediğin her şeyi yaptım ama sorun hala devam ediyor. VGA kablosu kullanıyorum bunda sorun olabilir mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı