SlmBnÇağatay Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bunu son zamanlarda çok fazla yaşamaya başladım. HDMI kablo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunun bir çözümü varsa bilen biri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar bunu son zamanlarda çok fazla yaşamaya başladım. HDMI kablo ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunun bir çözümü varsa bilen biri yardımcı olabilir mi?
İ İntel G41 Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #11 SlmBnÇağatay dedi: Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Yalnız sadece karıncalanma değil yeşil mavi gri ekranda veriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer o ekran kartını gözden çıkardıysan bir ümit sıcak hava makinesi ile deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
SlmBnÇağatay dedi: Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Yalnız sadece karıncalanma değil yeşil mavi gri ekranda veriyor. Genişletmek için tıkla... Eğer o ekran kartını gözden çıkardıysan bir ümit sıcak hava makinesi ile deneyebilirsin.
KS KS SlmBnÇağatay Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #12 Khaleesi Targaryen dedi: Ekran kartının chipset'i arızalandı. Bunu göndermek/değiştirmek veya iade etmek istiyorum diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ilginiz için teşekkür ederim yarın arayıp bunları söyleyeceğim Artı 0 Eksi
Khaleesi Targaryen dedi: Ekran kartının chipset'i arızalandı. Bunu göndermek/değiştirmek veya iade etmek istiyorum diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ilginiz için teşekkür ederim yarın arayıp bunları söyleyeceğim
4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 6 Ağustos 2021 #13 Ekran kartı değiştirin. Artı 0 Eksi
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #14 SlmBnÇağatay dedi: 3 ay oluyor alalı mümkün mü böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Her şey mümkün elektronik ürün şans işi. Artı 0 Eksi
SlmBnÇağatay dedi: 3 ay oluyor alalı mümkün mü böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Her şey mümkün elektronik ürün şans işi.