Ekran karıncalı olarak gösteriyor

Chillinpunch

Hectopat
Ekran kartlarımdan birisi bozuldu sanırım ekran karıncalı olarak gösteriyor film, video falan izlerken bunlardan arızalı olanı bulup diğerini kullansam sorun çözülmüş olur mu acaba?

Çift ekran kartı kullanımı gereksiz geliyor bana performans açısından yeterli etkiyi ne yazık ki yapamıyor ikinci ekran kartı %30 luk bir fark koyuyor ortaya kolay gelsin.

Dizüstü bilgisayar bu anlaşılan. Çift ekran kartı nasıl kullanıyorsun o zaman anlayamadım. GT 540m en güncel windows7 sürüm driverini indirirsen sorunun çözülecektir. İşletim sistemin windows 7 gibi görünüyor. Olayı tam olarak anlayamadım.

Bir adet on board ekran kartı var. Dizüstü ekranı intel hd graphicsde gözüküyor. Ben görüntüyü 540mden almasını istiyorum. 540min driverları güncel eminim.

Ben de çok şey istiyorum ama olmuyor. Optimus'un çalışma şekilde ekrana görüntüyü HD 3000 verir. Sen ne yaparsan yap görüntü önce Intel karttan geçer. Intel kartı kapatırsan ekrana hiç görüntü gelmez. Şimdi şu sorunun bir fotosunu çek de bakalım bozuk olan neymiş.

Hocam screen shotlarda sorun pek belli olmuyor. Fakat erkana dikkatlice bakınca sanki piksel piksel böyle karıncalanmalar varmış gibi her yerde pek belli olmuyor fakat bir örnek vermek gerekirse:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı