Merhabalar herkese.
Sanırım ısınma problemi ekran kartımın fanlarını temizledikten sonra başladı. Büyük ihtimal sorun şu elim termal macuna değdi ve büyük bir kısmı elimde kaldı. Soğutma bloğunu tam taktığıma eminim. Masaüstünde 70'lere kadar Google açınca ise 100 dereceyi görüyor. Yaklaşık 4 yıldır termal macun yenilemedim yenilemem gerekiyorsa hangi macunu almamı tavsiye edersiniz?
Arctic MX-4 önerecek forum üyeleri ama almanı tavsiye etmiyorum. Abartıldığı kadar iyi değil (ya da bana gelen macun o kadar iyi değildir bilemiyorum ama yorumlarda hep abartıldığı ifade ediliyor.).
Arctic MX-4 önerecek forum üyeleri ama almanı tavsiye etmiyorum. Abartıldığı kadar iyi değil (ya da bana gelen macun o kadar iyi değildir bilemiyorum ama yorumlarda hep abartıldığı ifade ediliyor.).
Soğutma bloğunu takarken fark etmeden elim termal macuna değmiş ve üzerinde neredeyse hiç macun kalmadı. Umarım bir şey olmaz. Teşekkürler yardım için.
Büyük ihtimalle düşer. Aynı şeyi ben de yaşadım, termal macunu sürdükten sonra düzeldi.
Termal macunsuz yine boşta 30-40 derecelerde geziyordu o kadar fazla değildi ama oyuna girince 10 saniyede 70 derece ve 2000 RPM fan hızına çıkıyordu, oyunu oynasam muhtemelen benim de 100 derecelere kadar çıkardı. Termal macun ile eski sıcaklığına döndü.