Çözüldü Ekran kartı %100 işlemci %80 darboğaz mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
İşlemcim %80 ekran kartımsa %100 kullanıyor bu darboğaz mı ve size bir şey daha sormak istiyorum. PUBG oyunlarda Battle royal lobisinde beklerken takılma oluyor oyuna girince takılma olmuyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Çözüm
Hayır, darboğaz olmuyor. Eğer işlemcin %100 çalıştığı halde ekran kartını besleyemiyorsa o zaman darboğaz olur. İkinci sorunuza gelecek olursak o bende de oluyor. 8GB single channel RAM'e bağlıyorum ben. Sizinki de aynı şekildeyse normal diyebiliriz.
Hayır, darboğaz olmuyor. Eğer işlemcin %100 çalıştığı halde ekran kartını besleyemiyorsa o zaman darboğaz olur. İkinci sorunuza gelecek olursak o bende de oluyor. 8GB single channel RAM'e bağlıyorum ben. Sizinki de aynı şekildeyse normal diyebiliriz.

Son düzenleme:
Çözüm
İşlemcim %80 ekran kartımsa %100 kullanıyor bu darboğaz mı ve size bir şey daha sormak istiyorum. PUBG oyunlarda Battle royal lobisinde beklerken takılma oluyor oyuna girince takılma olmuyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Ekran kartı yüzde 100 çalışıyorsa sistemde işlemci darboğazı yoktur. O oyunda takılma olması oyun kaynaklı olabilir. O oyunda bu sorunları yaşayan çok kişi var.

PUBG CS:GO gibi Battle royal oyunlar RAM isteyen oyunlardır. Sisteminizi yazın sonra yardım isteyin mümkünse.

Hocam işlemci darboğazı yok. Sistemi bilmeden. Başka bir sıkıntı olduğunu bilemeyiz. Tahmin yaparız. RAM kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…