İşlemci ve ekran kartı kullanımının aynı olması darboğaz mıdır?

Tüm sürücülerim günceldir. Arkada hiçbir şey çalışmıyorken oyun oynuyorum. Ktonik sıkıntılı. Aynı sistemdeki oyun videolarıma bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlginç doğrusu @Recep Baltaş 1 hafta önce 2060 ile toplamış bu sistemi. Bence hala sürücülerle alakalı sürücünüzün güncel olması önemli değil. DDU ile sürücülerinizi silip tekrar temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Kullanımlarınıza bakarak, şu an sınırda diyebiliriz. Ama 3500X'in 1660 Super'i rahatlıkla beslemesi gerekirdi. Saat hızlarıyla falan mı oynandı?
Hayır oynanmadı. Görüntü de pixel pixel. Ekran kartı hasar görmüş olabilir. Thh ye başvurdum salı günü karar verilecek.

İlginç doğrusu @Recep Baltaş 1 hafta önce 2060 ile toplamış bu sistemi. Bence hala sürücülerle alakalı sürücünüzün güncel olması önemli değil. DDU ile sürücülerinizi silip tekrar temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

6 kere de temiz kurulum yaptım.

Hayır oynanmadı. Görüntü de pixel pixel. Ekran kartı hasar görmüş olabilir. Thh ye başvurdum salı günü karar verilecek.

6 kere de temiz kurulum yaptım.
Ekran kartından kaynaklı olabilir. Dediğiniz gibi kontrol ettirin. 3500x darboğaz yapacak bir işlemci değil diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı