- Makaleler
- 4
Oyunlarda ekran kartı kullanımım Ultra yarlarda yüzde 80-96 arasıdır. İşlemci kullanımım da aynıdır. Bu darboğaz mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sürücülerim günceldir. Arkada hiçbir şey çalışmıyorken oyun oynuyorum. Ktonik sıkıntılı. Aynı sistemdeki oyun videolarıma bakın.
Hayır oynanmadı. Görüntü de pixel pixel. Ekran kartı hasar görmüş olabilir. Thh ye başvurdum salı günü karar verilecek.Kullanımlarınıza bakarak, şu an sınırda diyebiliriz. Ama 3500X'in 1660 Super'i rahatlıkla beslemesi gerekirdi. Saat hızlarıyla falan mı oynandı?
İlginç doğrusu @Recep Baltaş 1 hafta önce 2060 ile toplamış bu sistemi. Bence hala sürücülerle alakalı sürücünüzün güncel olması önemli değil. DDU ile sürücülerinizi silip tekrar temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Ekran kartından kaynaklı olabilir. Dediğiniz gibi kontrol ettirin. 3500x darboğaz yapacak bir işlemci değil diye biliyorum.Hayır oynanmadı. Görüntü de pixel pixel. Ekran kartı hasar görmüş olabilir. Thh ye başvurdum salı günü karar verilecek.
6 kere de temiz kurulum yaptım.
Salı günü bilir kişi mahkemeye rapor vericek. Şuan inceliyor.Ekran kartından kaynaklı olabilir. Dediğiniz gibi kontrol ettirin. 3500x darboğaz yapacak bir işlemci değil diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.