Ekran kartı %100 kullanılıyor

Açıkçası darboğaz olduğunu düşünmüyorum. Bunu anlamanın en iyi yolu konu sahibinin sistem bilgilerini bizimle paylaşması olur tabi. Aksi halde çoğu oyuncu LOL-CS GO gibi yüksek ekran kartı kullanımına gereksinim duymayan oyunlarda bunu yaşamakta ve bu bir problem değil olağan bir şey. Şimdi gördüm sistem bilgileri yazıyormuş. Bir problem yok keyifli bir şekilde kullanın bence.

3080 gibi bir ekran kartı olsa haklısınız ancak Forest gibi ekran kartını yok eden oyunlar %20-40 çok az. Ayrıca LoL ve CS:GO ne olursa olsun güncel oyunlar ve 1660 gibi bir kartta düşük yüzde sağlıklı değil diye düşünüyorum.

Forest'ı unutmuşum onda 70 civarı oluyor kullanım 144 FPS sabit.

Forest'ı unutmuşum onda 70 civarı oluyor kullanım 144 FPS sabit.
Siz FPS sabitlediniz büyük ihtimal. O yüzden ekran kartı daha fazla kullanılamıyor. FPS limitini kaldırırsanız ekran kartı kullanımı %90 üstüne çıkacaktır. Bir problem yok.

Açıkçası darboğaz olduğunu düşünmüyorum. Bunu anlamanın en iyi yolu konu sahibinin sistem bilgilerini bizimle paylaşması olur tabi. Aksi halde çoğu oyuncu LOL-CS GO gibi yüksek ekran kartı kullanımına gereksinim duymayan oyunlarda bunu yaşamakta ve bu bir problem değil olağan bir şey. Şimdi gördüm sistem bilgileri yazıyormuş. Bir problem yok keyifli bir şekilde kullanın bence.
Sistemim imzada var.

Burada bence olay %100 kullanırken herhangi bir sorun yaşıyor musun ben onu sormak istedim. Glitchler stucklar mevcut mu ekran kartı ısısı oyunu açıp oynadıktan 20 dk sonra kaç derecelerde seyrediyor ?

Siz FPS sabitlediniz büyük ihtimal. O yüzden ekran kartı daha fazla kullanılamıyor. FPS limitini kaldırırsanız ekran kartı kullanımı %90 üstüne çıkacaktır. Bir problem yok.

Zaten fazla kullanılmasını istemediğimden sabitlemiştim.
Burada bence olay %100 kullanırken herhangi bir sorun yaşıyor musun ben onu sormak istedim. Glitchler stucklar mevcut mu ekran kartı ısısı oyunu açıp oynadıktan 20 dk sonra kaç derecelerde seyrediyor?

Herhangi bir problem yaşamıyorum Derecesi 65-73 arası.

O zaman bir problem yok dostum. Dediğim gibi yaşadığın olay çok normal. Oyunlarda bariz takılma yaşamıyorsan ve ısı değeri çok yükseklere çıkmıyorsa anormal bir durum yok. Yaşadığını çoğu kullanıcı yaşıyor.

Herhangi bir problem yaşamıyorum Derecesi 65-73 arası.
O zaman bence bir problem yok. İstiyorsan sıcaklık ile alakalı ekstra birşeyler yapabilirsin ekran kartını rahatlatabilmek açısından. En azından fandaki zorlamayı biraz azaltsan için daha rahat eder. Ben daha önce yaşamıştım. Fan fazla çalışıyordu. Amaan diyip takmadım Fan gönyesi bozuldu tamir de ettiremedim pert oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı