T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım GTX1650 Mobile. Nedendir anlamıyorum PC'yi kapayıp açtığımda hangi oyuna girersem gireyim fark etmiyor ekran kartını %99 kullanıyor. 120 FPS aldığım oyundan 20 30 FPS alıyorum. Ekran kartının driverini tekrar kuruyorum düzeliyor PC'yi kapayıp açtığımda bir daha aynı sorun oluşuyor. Her PC'yi kapayıp açtığımda driverı baştan kurmak zorunda kalıyorum. Format falan attım düzelmedi.
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım GTX1650 Mobile. Nedendir anlamıyorum PC'yi kapayıp açtığımda hangi oyuna girersem gireyim fark etmiyor ekran kartını %99 kullanıyor. 120 FPS aldığım oyundan 20 30 FPS alıyorum. Ekran kartının driverini tekrar kuruyorum düzeliyor PC'yi kapayıp açtığımda bir daha aynı sorun oluşuyor. Her PC'yi kapayıp açtığımda driverı baştan kurmak zorunda kalıyorum. Format falan attım düzelmedi.
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 Bilgisayara bir tarama at, mining virüsü olabilir. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.214 Çözümler 86 15 Ağustos 2022 #3 Throttle yiyor musun? Ekran kartının ve işlemcinin frekanslarına baktın mı? Artı 0 Eksi
K Kaan3455 Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 T.Tinuviel dedi: Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım GTX1650 Mobile. Nedendir anlamıyorum PC'yi kapayıp açtığımda hangi oyuna girersem gireyim fark etmiyor ekran kartını %99 kullanıyor. 120 FPS aldığım oyundan 20 30 FPS alıyorum. Ekran kartının driverini tekrar kuruyorum düzeliyor PC'yi kapayıp açtığımda bir daha aynı sorun oluşuyor. Her PC'yi kapayıp açtığımda driverı baştan kurmak zorunda kalıyorum. Format falan attım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Laptop mu masaüstü mü? Artı 0 Eksi
T.Tinuviel dedi: Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım GTX1650 Mobile. Nedendir anlamıyorum PC'yi kapayıp açtığımda hangi oyuna girersem gireyim fark etmiyor ekran kartını %99 kullanıyor. 120 FPS aldığım oyundan 20 30 FPS alıyorum. Ekran kartının driverini tekrar kuruyorum düzeliyor PC'yi kapayıp açtığımda bir daha aynı sorun oluşuyor. Her PC'yi kapayıp açtığımda driverı baştan kurmak zorunda kalıyorum. Format falan attım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Laptop mu masaüstü mü?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.949 Makaleler 26 Çözümler 519 15 Ağustos 2022 #5 Hızlı Başlatma özelliğini devre dışı bırakmayı deneyin: Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Hızlı Başlatma özelliğini devre dışı bırakmayı deneyin: Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net
KS KS T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #6 İnssomnia dedi: Bilgisayara bir tarama at, mining virüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... attım hocam Kaan3455 dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... laptop Hououin Kyouma dedi: Throttle yiyor musun? Ekran kartının ve işlemcinin frekanslarına baktın mı? Genişletmek için tıkla... o ne demek hocam frekanslara bakmadım Emir M. dedi: Hızlı Başlatma özelliğini devre dışı bırakmayı deneyin: Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... tam olarak neye neden oluyor hızlı başlatma Artı 0 Eksi
İnssomnia dedi: Bilgisayara bir tarama at, mining virüsü olabilir. Genişletmek için tıkla... attım hocam Kaan3455 dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... laptop Hououin Kyouma dedi: Throttle yiyor musun? Ekran kartının ve işlemcinin frekanslarına baktın mı? Genişletmek için tıkla... o ne demek hocam frekanslara bakmadım Emir M. dedi: Hızlı Başlatma özelliğini devre dışı bırakmayı deneyin: Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma Microsoft'un Windows 8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu hızlı başlat özelliğini nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatıyoruz Windows 8 ve 8. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... tam olarak neye neden oluyor hızlı başlatma
K Kaan3455 Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #7 T.Tinuviel dedi: Attım hocam. Laptop. O ne demek hocam frekanslara bakmadım. Tam olarak neye neden oluyor hızlı başlatma. Genişletmek için tıkla... Laptop ise şarj da oynamalısın oyunları yoksa kasar. Artı 0 Eksi
T.Tinuviel dedi: Attım hocam. Laptop. O ne demek hocam frekanslara bakmadım. Tam olarak neye neden oluyor hızlı başlatma. Genişletmek için tıkla... Laptop ise şarj da oynamalısın oyunları yoksa kasar.
KS KS T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #8 Kaan3455 dedi: Laptop ise şarj da oynamalısın oyunları yoksa kasar. Genişletmek için tıkla... öyle bir şey değil bu yazdıklarımı dikkatli okuyunuz hocam. Artı 0 Eksi
Kaan3455 dedi: Laptop ise şarj da oynamalısın oyunları yoksa kasar. Genişletmek için tıkla... öyle bir şey değil bu yazdıklarımı dikkatli okuyunuz hocam.