Ekran kartı açık geldi

Kartı kendi test sistemlerine takıp, çalışıyor mu diye test ediyorlar. Çalışmayan kart gönderip uğraşmamak için. Çalıştığına emin olup, arıza durumundan iade olursa kendilerini garantiye alıyorlar.

Ben satıcıya açık geldiğini söylemiştim oda test ediliyor falan demedi.

Eğer böyle bir şey yapıyorlarsa iyi ki İncehesap ile siparişi iptal etmişim. Vatan'dan aldım dış kutusunda bile jelatin vardı. Öyle olması gerekir zaten. İncehesap'ın böyle bir söylemi varsa kendilerine kılıf uydurmuşlar, ne diyeyim.

@xMarshallD kartın içinin açılıp açılmaması değil mevzu kutu açılmış, kart kullanılmış jelatinleri ile sonra kullanılmamış gibi geri yollamışlar. Olay bu. Karttan yana performans problemi olmaz. Coil olayı muhtemelen olabilir. O kutuyu saran naylon jelatin açılmışsa her türlü ikinci ele girer.

Hocam müsait olduğumda vatana gidip bakacağım.

Eğer böyle bir şey yapıyorlarsa iyi ki İncehesap ile siparişi iptal etmişim. Vatan'dan aldım dış kutusunda bile jelatin vardı. Öyle olması gerekir zaten. İncehesap'ın böyle bir söylemi varsa kendilerine kılıf uydurmuşlar, ne diyeyim.

@xMarshallD kartın içinin açılıp açılmaması değil mevzu kutu açılmış, kart kullanılmış jelatinleri ile sonra kullanılmamış gibi geri yollamışlar. Olay bu. Karttan yana performans problemi olmaz. Coil olayı muhtemelen olabilir. O kutuyu saran naylon jelatin açılmışsa her türlü ikinci ele girer.

Belki model farkından jelatin olmayabilir mesela uç bir örnek olur ama aldığım ASUS ROG anakartda jelatin yoktu dışında.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı